Kvällssnack

Trots att jag och kärestan inte bor ihop har vi redan skaffat oss en massa vanor som vi egentligen inte är medvetna om. När vi är sambos på helgerna är vi båda ofta så trötta efter hela veckans jobb att det är ganska lätt att lägga sig före midnatt. Jag somnar oftast runt 23.30 - 00.00 under veckorna och det är för lite.

Nu satt jag vid datorn och kollade mail, skrev mail, läste bloggar och tänkte inte på att han är här. Precis som jag skulle stänga av frågade jag: "Ska du till datorn något"? Han har alltså redan lagt sig och ligger och läser en mc-tidning och citat: "Mår gott". JO, han skulle hit, han måste kolla Blocket. Gissa efter vad.........!
Kan det vara så att hjärnan utarmas ju längre vardagarna fortskrider i veckan för att på fredagen vara ganska tömd. Hur kunde jag glömma en så viktig sak som KLOCKORNA??????

Jag har suttit vid TV.n som en äkta soffpotatis och tittat på Postkodmiljonären och På Spåret. Jag tycker själv att jag förtjänar både att bli miljonär och få fina blommor av Oldsberg en halvtimme senare, men så är icke fallet.

Jag får knega ihop mina kronor själv, jag skrapar en och annan trisslott oregelbundet och vinner aldrig. Har inte samma tur som min far, som oftast vann, vilka lotter han än tog. Jag får ofta rosor av särbon, vackra, stora, feta och mörkt röda, nästan mot svart, så blommor får jag, inga klagomål på den fronten. Men nog kunde Oldsberg känna att jag sitter hemma i soffan och är så duktig, berest och svarar på hans klurigheter.

Imorgon bitti ska jag vinna x antal kartböcker och några CD-skivor när Lasse Svahn stiger in i vårt sovrum via etern! Sen på kvällen svänger jag ut på isen med Jesper Blomqvist och gör en piruett eller en enkel Lutz..

Tur jag har både TV och fantasi, jag kommer rätt långt när jag är soffpotatis!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Hmmmm jag ska väl inte spräcka Dina illusioner, men vi har träffat Oldsberg "live" en gång på hans ägandes Baldersnäs, en bit härifrån. Och jag är inte så säker på att Du vill träffa honom i det tillståndet! Han är säkert en god underhållare på TV och har andra goda sidor, men han är inte alltid så jättenykter eller hur jag ska uttrycka mig. Det var rätt stöppligt och snubbligt den enda gången vi träffade honom där. Han kanske har varit nykter och skötsam alla andra gånger, men funderingarna kommer. Och nu har han låtit det gå i konkurs. Egentligen är jag inte förvånad. För i det köpekontrakt han skrev en gång i tiden med Bengtsfors kommun så lovade han att dela med sig av eventuella framtida överskott till kommunen. Och det kan ju ha känts mindre lockande om nu själva egendomen är värd många gånger mer än det han betalade för det hela en gång i tiden. Affärsman är han nog och skrattar hela vägen till banken!



2008-12-06 @ 01:58:22
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Egentligen har jag nog inga större illusioner när det gäller herr Oldsberg. Jag har också hört att han inte alltid är "rumsren". Vad gäller hans egendom är det nog alltför vanligt att de där ägandes storherrarna styrs av Mammon och är sig själv närmast.

2008-12-06 @ 19:09:10
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0