Söndagkväll och trötta

Nu är det kväll och vi är trötta. Kalasandet är över och vi är firade båda två.  Jag fast jag fyllde förra fredagen och särbon fast han fyller på tisdag.

Vi började strax före 14.00 och höll på lite drygt 4 timmar.

Eftersom vi hade s.k. öppet hus hade vi gjort sån mat som kan vänta på gästerna istället för tvärtom. Vi ordnade en tacobuffé. Det tyckte i synnerhet våra äldsta gäster - svärmor och min kära granne - var extra roligt, för det hade de aldrig ätit förr. De lät sig väl smaka och tyckte det var gott kan jag tala om.

Jag spann vidare på buffétemat och hade ordnat muffinsbuffé istället för tårta till kaffet efteråt.

Jag hade gjort 4 sorter: Hallon& lakrits, (med massor av saltlakritskola)  Äpple&kanel, Vit choklad&Smarties och Black&White (choklad med vit och mörk choklad i stora klumpar inuti). Det var också gott.

Ovanligt nog tog jag inte en enda bild av alla muffins uppstaplade med namnskyltar på glasfat på fot. Det såg riktigt maffigt ut, och så här i efterhand kan jag inte förstå att jag inte tänkte på att föreviga det hela.

Nu har vi dragit oss tillbaka hemma hos särbon. Här är inte en kotte som vill oss något. Den enda som visat sig är "den eviga huskatten" och inte ens han är särskilt krävande, med tanke på att han är konstgjord.

Här ligger han och han kan nog bli ganska gammal i gården, om ingen får för sig att ta honom härifrån.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kära Suss!

Ett livstecken! Tack hjärtat för örhänget. Jättefint och passar mig alldeles perfekt. Tack!Hoppas Du tycker om boken jag skickade. Ledsen att jag inte ringde på Din födelsedag men det har varit alltför mycket nu och jag tar time out och åker hem till Umeå på torsdag - söndag och den 9 åker jag till Malaga för en vecka med Pedro!!!Puss älskade syster! Saknar Dig!

2009-04-27 @ 21:24:29
Postat av: Suss

Maggie, Roligt att du är här och "tittar till mig ibland". Boken blir nog bra, till skillnad mot när du skulle ha mig att läsa Kurt Vonnegut...huva!

Hoppas allt blir bra nu när du får vara lite ledig och du, se till att du är ledig också!!!!!!KRAM

2009-04-27 @ 22:52:11
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

I morgon kommer det nog massor av mc-bilder på min blogg, tror jag. Vi har en mc-tillverkare här i Årjäng. Han gör dem för hand!



Apropå födelsedagsfirandet så är väl detta en förövning till nästa års stora baluns kan jag tänka. Det är nog bäst att Du börjar planera nu snart, det blir ju en stor dag! Låter som en lyckad tillställning. Låter kul med muffinsbuffé!

2009-04-27 @ 23:34:51
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, är det där att tillverka motorcyklarna för hand något specifikt för Värmland. Jag känner en i Kil som också gör dem för hand.

Muffinsbuffén blev mycket lyckad kan jag tala om!

2009-04-28 @ 09:34:20
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0