Hälsoläget söndag

Huvudet är precis som jag vill att det ska vara. Jag läste till 1 inatt och sov till 9 i morse. 8 timmars sömn heter alltså min medicin.
MEN, nu kommer jag till samma MEN som Tony Irwing brukar kväka ur sig i "Lets Dance".

MEN, ryggen..........Den är nästan av, hålls ihop av att den är svullen längs sidorna, i alla fall känns det så.

Det är blåbärsskogen som gör sig hörd.
Upp och ner bland blåbärssnåren, ömsom sitta på huk, ömsom kröka rygg och hur mycket jag är försöker förstå att jag inte är 25 och lika elastisk i kroppen som då, så slår det slint vareviga dag och jag bara flänger på.

Jag är glad att jag tog mig ur sängen i morse. Nu råkar sonen ha diskbråck, så jag vet att man ska röra sig när ryggen krånglar. Alltså har jag rört mig efter frukost.

Först promenerade vi och postade två gratulationskort, till två kära "systrar" som båda fyller imorgon.
Sedan har jag haft inre tjänst i köket, alltmedan jag lyssnat på talbok. Kärestan är och besöker sin moder, så jag har tronat i ensamt majestät därnere.

Resultatet vill jag gärna visa upp, gott blev det. 42 blåbärsmuffinskakor och
4 burkar blåbärssylt med vanilj.


Kommentarer
Postat av: anne

Plocka blåbär kan vara rena mordet på ryggar och "bakben", jag har inte plockat på ett tag, kan inte lärt mig var dylika delikatesser växer i dessa trakter. Vi har ju "bara" bott här i treår..;)

2009-08-16 @ 19:47:05
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ACW

Hej! Kommer gärna och mumsar på dina blåbärsmuffins!! Själv har jag kokat sylt och lagt några i frysen. Jag har också en jättebra plockare, mannen...han behöver bara gå ut på tomten och plocka våra blåbär. Söndagsångest inför elevstarten imorgon! Vi hörs!

2009-08-16 @ 21:11:55
Postat av: Suss

Anne, Jag brukar inte få så här ont, men skolstarten krävde en del också, även om den inte har varit så fysiskt ansträngande än. Jag är i alla fall nöjd med söndagens insats (söndag - vilodag höhöhö).

2009-08-16 @ 21:16:23
URL: http://leontina.blogg. se
Postat av: Suss

A-C, Du är så VÄLKOMMEN! Jag har massor i frysen, trots att jag skänkte bort en del. Vi måste i alla fall ses snarast, det känns som en evighet sen sist. Kram

2009-08-16 @ 21:17:17
URL: http://leontina.blogg. se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0