Hundar

Gott om hundar är det hemma hos min bror och svägerska. Igår var jag där och förutom husets "ordinarie" stam, fanns även två valpar, 8 veckor gamla.

Svägerskan har kennel, den heter Bisen´s kennel och de föder upp yorkshireterrier och chihuahua.

Kattmänniska som jag är till 100% lyckas jag ändå att få kontakt med den här andra sortens husdjur. Jodå, vi har haft hund när jag växte upp och föräldrarna har haft ett par till sen jag flyttade hemifrån, men det har alltid varit katten som varit nummer 1 för mig.

När jag anlände till dem igår möttes jag av 7 skällande vakthundar i miniformat. Det är 3 yorkar och 4 vavvor. De har väldigt gälla skall de här små och 7 på en gång ger en lätt skärande ljudupplevelse.



En är hanhund, han är chihuahua och heter Mozart för han ser ut som en Mozartkula i färgen. Hon som står bredvid heter Niña  och de har fått en hoper fina valpar tillsammans.



Lilla Betty är också söt.



Den stolta modern till de små liven som var inne när jag kom, heter Asta. Hon var helcool, vräkte ut sig på rygg med sina tuttar i vädret och tiggde om lite kli på magen.



Lite senare fick även valparna - Elva och Rudolf - komma ut och skutta runt i det gröna. De är söta som små leksakshundar och inte mycket större heller.



Jag tog massor med bilder på de små, men nästan alla blev "fartskadade!"



Elva visar att hon minsann kan kissa i gräset, fast det kan förstås vara Rudolf också.



En av yorkarna Iza, är alfahonan och hon håller ordning på flocken. Jag tror det här är hon, men det kan vara Diva också. Av någon anledning har jag mycket lättare att se skillnad på vavvorna...........!



Jag ägnade mesta gostiden åt Mozarella, för hon var inte så kaxig som de andra och jag brukar försöka bekräfta de svaga, oavsett om det är människor eller djur. Hon satt i min famn i några omgångar under eftermiddagen och kvällen och när jag kom hem såg det ut som jag var ägare till en lammullströja!

Hon finns på bild på hemsidan och är jättesöt, men hon höll sig inomhus när jag kom med kameran.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Festliga små lurvetussar! De är verkligen söta på bild och jag antar att de är ännu finare i verkligheten! Antar att det är för sent och Du är hemma för länge sedan men hälsa till L och B i alla fall.

2009-08-29 @ 05:13:31
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Egentligen är jag också kattmänniska, men med mitt boende nu tror jag det vore lättare att ha en hund. Har inte många gånger funderat på att skaffa djur, det är bundet, och jag vill vara fri. Ändå har en tanke smugit sig in i mitt huvud att jag som pensionär KANSKE vill ha hund. Ett sällskap, och ett sätt för mig att tvingas ut flera gånger dagligen... s

2009-08-29 @ 07:27:09
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Funkar statistiken hos Dig? Inte hos mig.

2009-08-29 @ 14:27:27
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, De är som leksakshundar, jag är nog mer förtjust i vavvorna, men brodern fördrar yorkar. Skulle jag själv ha hund skulle det bli lite en i lite större format.

Statistiken fungerar inte för tillfället.

2009-08-29 @ 16:45:43
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Mia, När jag blir pensionär ska jag absolut ha katt, eller rättare sagt, när jag trappar ner på resandet och inte flänger iväg någonstans så fort tillfälle ges.

Förresten ska jag ha minst 2 katter.

2009-08-29 @ 16:47:10
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Alla djur är härliga och framförallt är de unga ljuvliga, men just yorkshire terrier och chihuahuaor är inte mitt val av hundras.

2009-08-29 @ 20:50:09
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Anne, Inte mitt val heller, jag föredrar stora hundar, men framför allt katter!

2009-08-29 @ 21:28:45
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Ja, katter och hundar är lite olika djur, och som man nog förhåller sig olika till också.

Själv har jag ingen som helst vana av hundar, men katter har jag haft.

Mysiga bilder av vovvarna på kenneln.

Så olika sorters vovvar....kul...och så söta.

Kram

2009-08-29 @ 22:16:45
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Suss

Inger Maryissa, Djur överhuvudtaget är mysigt sällskap, men man blir onekligen bunden. Jag längtar efter katt så jag känner mig alldeles tom ibland, tids nog blir jag kattägare igen. Hund vet jag inte, jag är ju hundmormor, det får räcka så länge. Kram

2009-08-29 @ 22:20:16
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0