Förflyttning och placering i hemmet

Jag tassar omkring här i mitt lilla hus som en riktig hustomte mellan varven. Går runt och tittar på vad jag har och om det jag ser kanske skulle göra sig bättre någon annanstans. Detta gäller i synnerhet nyförvärv.

I julklapp av dottern fick jag en underbart, skön pälspläd. Visserligen är det syntetpäls och den är fodrad med fleece, men numera kan jag ha syntet, förr var jag väldigt anti. Då var det bara rena naturprodukter som fick komma in i mitt hem.
Den här pälspläden vet inte riktigt var den bor än. Jag drar runt lite med den. Just nu ligger den över mina knän, ända ner till golvet så även fötterna är insvepta. Det drar kallt från fönstret och jag avskyr att frysa. Jag tänker att den ska ligga på stolen, så man kan drapera sig där man fryser.

Sen lägger jag mig och läser, vips ligger jag under pläden. Den får nog vara på sängen, tänkar jag då. Fast sen när jag bäddar åker den tillbaka till stolen.

Jag har även testat att ha den över axlarna när jag varit i julklappsrummet och grejat, men det är inte så lyckat, den halkar av.

Så här ser den ut när jag hängt den över trappräcket. Jag tror det får stanna i sovrummet, det känns bäst just nu!



Sen till nånting helt annorlunda. Något som jag inte har problem med att placera, snarare fundera på vad jag ska göra med "vad det nu är". En tavla tror jag.

Till julklapp ger nästansyrran och jag alltid varandra något riktigt fult, förskräckligt, oanvändbart, obegripligt osv osv osv. Det gäller att hålla ögonen öppna på loppisar och secondhandställen, för rätt som det är dyker den där speciella grejen upp.

Förra julen fick hon en julprydnad av mig, som både var migrän- och epilepsiframkallande. Jag har tyvärr inget foto och det är svårt att beskriva den. Den blinkade och lyste i takt och i otakt i alla möjliga färger och spelade något plingplong julaktigt samtidigt. Jag tror det rörde sig också och allt var placerat i nån slags korg av vit plast. 

Den här julen fick hon ett litet tittskåp med jaktmotiv i papper och trä  som jag faktiskt vann på ett lotteri med skänkta vinster. Gräsligt det också.

Här kommer det jag fick av henne senaste julen, vad ska man säga?

Jag skänker den/det gärna vidare om någon känner sig hågad att göra något av det. Omskapa den på något vis kanske, möjligheten finns säkert. Det är gott om snäckor och små pärlor som synes.



En sån här sak förflyttar man inte så ofta. Just nu ligger den på nedersta hyllan i rummet och väntar på förintelsen på Atleverken, eller vad det nu heter. Förutsatt att ingen vill ha den då förstås.

Hör av er!!!!!!!!!! GRATIS! ! ! ! ! ! !  (Förlåt syrran!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0