Giftig hund????



Så här lugn var inte lille Vicke när jag var och träffade honom på eftermiddagen på hans mattes arbete. Jo, han får följa med dit då och då. Kommer då självaste hundmormor blir han allt annat än han är på den här bilden.

Så är man då mormor och med henne måste han naturligtvis gosa och snosa och kela och pussas. Han fick in ett några riktiga fullträffar kan jag tala om.

Först en rejäl slick över glasögonen. Alla som har glasögon förstår mycket väl hur himla roligt det är, i synnerhet när man ska ut en stund senare i halvmörkret och köra bil.

Sen bet han av mig halva näsatippen, men det snabbläkte som tur var. Hade inte tänkt vara näslös resten av livet. Dottern tycker jag överdriver lite, men det kändes som den lossnade - SANT!

Slutligen lyckades han pussa (läs kyssa) mig rakt in i munnen  = WÄK! ! ! Jag tycker inte om den sortens kyssar, i alla fall inte när det är en hund som ger dem.

Hur giftig var han då? Eller vad hade han för äckliga magbaciller i munnen? Jag tänker inte gå in på några som helst detaljer, men kan väl tala om att jag besökt husets minsta rum trenne gånger nu på kort tid och hunnit lösa ett lätt och ett supersvårt sudoku därinne, samt läst ut en bok. Nu ska jag snart dit igen, tar väl ett medelsvårt den här gången.

TACK MITT ÄLSKADE HUNDBARNBARN, att du ordnade till så jag inte behöver ta fram snabeldraken ikväll, utan i lugn och ro kan sitta på tronen och lösa Sudoku!

Kommentarer
Postat av: Jonna

HAHA inte är de då Vickes fel att du belv dålig...

Han som är så ljuvlig att pussa ;)

2009-01-08 @ 21:06:13
URL: http://jonkii.blogg.se/
Postat av: Inga M

Här är han väldigt lik en annan hund som jag hade för länge sedan; Dessy! Minns Du henne? Fast hon var en storlek mindre, dvärgpinscher. Jag minns Bess i alla fall. Hon hade födelsedag 21 april, om nu Du har 17:e och det tror jag att Du har.



Hundar är jätteroliga!

2009-01-08 @ 22:46:48
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Nja, lite väl slafsiga pussar om jag får säga min mening! Men go är han, ingen tvekan!

2009-01-08 @ 23:07:21
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, nog minns jag Dessy, jag hade en lång utläggning om henne hos Elli innan vi kom underfund om att vi pratade om samma dvärgpinscher. Du måste komma snart så du får träffa lille kysscharmören.



Katter är roligare!!!!!!!

2009-01-08 @ 23:11:54
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Ha ha...jag tycker det här är så¨roligt att Ni hann prata länge med varandra innan Ni upptäckte sambanden mellan oss alla.



Du har ju ordnat till det för Dig nu, tillgång till både katt och hund. En del ska ju ha allt förstås!

2009-01-09 @ 23:35:46
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0