Hjärnförtvining och totalstopp

Fullständigt omöjligt att få ihop något vettigt efter den här helgen.

Jo, jag skulle kunna orera i skrift om allt vi hållit på med, lärt oss och diskuterat, men det vore inte särskilt intressant för den stora allmänheten. Dessutom är jag trött, eller JÄTTETRÖTT, men nöjd efter en berikande helg, då jag även fått träffa kollegor från hela landet.

En väldigt intressant, praktisk nyhet fick vi förstås ta del av under middagen, som jag måste ha med. Vår kära ordförande K hade fått ett nytt piano av sin bror och det hade hon tagit med sig för att visa oss.

Nu råkar vi ha en kollega som är Sveriges bästa Hammondlirare, så han fick förstås testa om det möjligen kunde jämföras med hans instrument, en Hammond B3



Här har Pierre Svärd, som han heter om det nu är någon som inte känner igen honom, just gått loss på det senaste från Japan.





När jag kom hem på eftermiddagen idag och sammanstrålade med kärestan tyckte jag att vi skulle ut på en uppfriskande promenad, efter två dagars innesittande på 5.te våningen i ett konferensrum på Hotell Stinsen.
Det slutade med att vi tog en uppfriskande biltur ut på landet och den luft jag drog i mig, kom när jag tryckte på knappen till fönsterhissen och fick in lite frisk utomhusmiljö.

Nu tänker jag inte försöka prestera något mer idag. Jag har orkat igenom programmet på TV2 klockan 20.00 om "Barnhemmens döttrar" och det var inte direkt uppiggande, men oerhört intressant, tankeväckande, lite skrämmande och mycket viktigt att visa. 

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jag sjunger med

2009-10-19 @ 14:49:02
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: marma

Du verkar haft en givande helg trots hjärnförtvining. Ingen fara - det brukar gå över av sig själv. (Fniss)



Kramar/marma

2009-10-19 @ 14:57:32
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Suss

Daniel, Vad är det för låt? Jag var för upptagen med kameran för att minnas.

2009-10-19 @ 15:48:45
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Marma, Helgen var helt okej, jag är nöjd, men det var slut inne i huvudet igår. Idag är det bättre, kanske rent av normalt? Kram

2009-10-19 @ 15:49:29
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Thalina

Här blir det också stopp ibland men som sagt det går över.Det händer oftast när jag är stressad eller trött.Ha det gott kram Thalina

2009-10-19 @ 17:42:02
URL: http:// thalina.blogg.se/
Postat av: Suss

Thalina, Idag är jag piggare, helt naturligt att vara trött efter först en hel arbetsvecka, sen fortbildning lördag, söndag. Nästa helg är jag ledig, bara några kompisar på middag på lördagen och sånt är alltid roligt!

2009-10-19 @ 18:35:46
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: ACW

Ja, så här trött som efter denna helgen har jag inte varit på länge men vi hade kul också. Vin i servetten, ha ha ha! Dessutom givande föreläsninger och diskussioner. Pianot tog priset minsann!

2009-10-19 @ 23:09:23
Postat av: Anonym

Ett sånt vill jag ha!!! Var kan man köpa det och hur mycket?? Jag har förresten en ny blogg - glömde mitt gamla lösenord.....suck!!

2009-10-22 @ 06:47:40
URL: http://maggicita.blogg.se/
Postat av: Suss

Maggicita, Jag vet inte, jag tror han hade köpt det i Japan och dina kontakter med det landet strandade väl för ganska längesen?

Jag ska genast kolla din nya blogg. KRAM

2009-10-22 @ 11:37:48
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0