Stiltje blir till kaos....

Jag som är så välorganiserad och börjar med julklappar direkt efter julafton undrar lite över livet just nu!?

Ett år köpte jag faktiskt första julklappen för kommande jul på juldagen. Det var 2 halvantika mässingsljusstakar som lilla dottern ville ha, men de var så svinigt dyra före jul, att jag inte hade råd. På juldagen var det 50% på dem, men de på butiken tyckte att jag var aningen konstig som ville ha dem inslagna som julklapp!

Hur som helst, stiltjen har definitivt släppt. Det har blåst upp till kaos istället!!!!!!

Jag såg mig omkring i mitt s.k. hem på eftermiddagen, eller var det kanske kvällen? Jag kom hem 17.30 efter en arbetsdag som började 7.45. Lite tungt kändes det.

Sedan har jag skrivit de sista julkorten, tappat minnet huruvida jag postat den stora insamlingspåsen som alla de andra ligger i, eller om jag har lagt den på något säkert ställe för att inte glömma att posta den. OBS: Detta är faktiskt sant! Får ni inga julkort ligger de på sitt ställe som jag inte har en aning om för tillfället.

Jag har gjort iordning det sista paketet som ska postas till Umeå, snabbvärmt en Billys Panpizza (nödmat), tryckt i mig den, samt sköljt ner den med ett glas vatten, vattnat alla blommor sedan jag insett att jag försummat dem och just nu ser mitt hem inte så bra ut. Det är bl a det som kaoset!

                                              DÖDA!




                                     STANNAT !




                                         KAOS !



Det är precis som på havet, man vet aldrig när stiltjen blir till storm! Nu ska jag skära prinskorvar till "grisfötter" innan det är blir horisontalläge. Helst hinna läsa lite bloggar också.

Imorgon är en annan dag!


Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Kallar Du detta kaos? Då skulle Du se hemma hos mig! Halvinpackat, oinpackat och annat löst över högt och lågt.

Men jag är förvånad om alla Dina blommor dött, Du brukar vårda dem så ömt.

2011-12-16 @ 04:14:13
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Selma

Det ska vara snärjigt så här före jul så man liksom kan pusta ihop sen.

2011-12-16 @ 15:33:41
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Hoppas att du fick en god natt sömn trots julstress och kaos.



Jag beundrar alla som köper julklappar i tid. Själv är jag en sån där som störtar iväg några dagar före julafton. Utom då sådant som ska skickas förstås.



Nästa vecka ska jag till Visby och besikta bilen och mina tänder, inte på samma ställe förstås, och då ska jag passa på att julhandla lite.



Kram Ingrid

2011-12-16 @ 15:49:03
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Suss

Inga, Det var i mitt huvud det var kaos och jag har inte visat någon interiörbild från julklappsrummet. Då skulle du tro att du är i Agadir när det begav sig.

Nästan alla andra blommor lever, oroa dig inte. Pellor är tåliga.

2011-12-16 @ 17:39:30
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Selma, Visst ska det vara snärjigt, men jag trodde jag fått någon allvarlig minnessjukdom när julkorten bara försvann. Läs dagens inlägg så får du veta hur det gick.

2011-12-16 @ 17:40:18
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Ingrid, Jag sover nästan alltid gott, oavsett vad som hänt innan. Nu är nästan allt klart, idag är jag lugnet själv. Lite städning, lite julklappsrim och en del matlagning och bakning återstår. Hoppas det går bra med både tänder och bil, samt julklappsinköp. Kram!

2011-12-16 @ 17:41:32
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Zarah

hehe... i och med att jag läst din blogg så vet jag att dina julkort kom iväg via posten. Den 17:e idag, det bör fortfarande gå att sända iväg några... Jag har som sagt inte börjat än...

2011-12-17 @ 10:00:53
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Herta

Jag läser en rolig blogg från Örebro, tror jag. Jag skall länka den till Dej så blir Du lite mer avkopplad. En skärpt tjeje, tror jag , som bloggar om livet.

2011-12-18 @ 00:07:04
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0