Livet på landet, den hårda verkligheten......

........ åtminstone för vissa!
 
 
Det här är förstås bara fejk, det är Ahtis leksak, men den grå plastfällan kollar jag varje dag när jag kommer hem. Då tänker jag ofta, att det är tur att jag är uppvuxen på landet, för jag får fångst ganska ofta. De är dock gråbruna och varierar i storlek.
 
Träfällorna som var superbra förr, är helt värdelösa. Kärestan säger att det bara är att ställa in dem?????
 
Jag  fattar inte vad han menar! Vad då ställa in? De har ju bara en fjäder och ett läge.
 
Eller menar han "ställa in" i uthuset? Det kan jag inte tro, för dum är han inte och även han uppvuxen på landet. Han ska få ställa in dem när han kommer till helgen, då kanske vi fångar både grå och vita möss!!
 
Jag ska köpa fler av de grå plastfällorna, det här är den enda jag har kvar.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Plastfällorna är suveräna och jag vill inte använda andra.

Jag förstår däremot vad maken menar med ställa in. De har inte alls bara ett läge, det gäller att ställa in dem så att klammern kommer allra längst ut på pinnen. Annars kan musen ta osten och sticka innan fällan slår igen.

Kram, Ingrid

Svar: Ingrid, Imorgon blir det inköp av de grå, jag hann inte idag. Jaha, då ska jag inte ironisera mer när han talar om att "ställa in" fällan. Förresten har jag en mus bakom pianot, om inte lilla Ahti fått tag på den under dagen. Hon kom inte med en i morse" som inte var tilllräckligt chockad och tuggad, så den smet när hon skulla jama sitt "Titta vad jag är DUKTIG"-jam. Kram (rim)
Leontina

2012-10-02 @ 21:50:27
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga M

Man kan ringa efter Anticimex så gör de en raid om det blir kris o alldeles för mycket objudna gäster i huset. Vi har dem här varje höst på bekämpning i alla husen och i ladugårdarna. Skönt att få det gjort en gång för alla liksom. Och det är ju nu när mössen går in för vintern som problemet är värst.

2012-10-04 @ 08:49:42
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0