Min nya passion

Jag har skaffat mig en ny passion! 
 
Jag är fullkomligt galen i den och måste begränsa mig, vilket inte är roligt! Jag vet, att när jag hittar något nytt som blir till en passion, är det lätt att jag överdoserar och sedan tröttnar för gott - hemska tanke.
 
Det skulle vara väldigt, mycket, otroligt TRÅKIGT om jag plötsligt kände att jag inte ville ha denna mumsighet längre, bara för att jag är så omåttlig och bara vill ha mer och mer just nu.
 
 
                                                                                     SMOOTHIE
 
Värre än så är det inte, men det är ju så gott att jag vill ha det nästan varje dag.
 
I frysen har jag hur mycket jordgubbar som helst i olika former och det jag har allra mest av är jordgubbsmos. Det passar utmärkt till smoothie!
Förra veckan valde jag naturell yoghurt, jordgubbar, banan eller nektarin, men det blev lite surt, så jag var tvungen att söta den aningens lite.
 
Den här veckan har jag vaniljyoghurt och nu går det bra utan sötningsmedel, för den är ju redan smaksatt med vanilj. Förmodligen är den lättsockrad också, men det har jag inte sett än, så här sitter jag nu och känner mig nyttig!
 
Det är inte så dumt!

Kommentarer
Postat av: Musikanta

Det ser väldigt gott ut - måste pröva med vaniljyohurt, något som jag aldrig köper annars. Kul glas också - ett sånt hade ju varit passande för mig :-).
Kram

2013-08-26 @ 20:38:14
URL: http://www.Musikanta.blogspot.se
Postat av: Hörni!

Härligt att hitta något som man älskar. Jag är också periodare när det gäller sånt gott. I sommar har jag överätit melon och just nu är det nektariner som gäller. Är ju rätt ok ändå när det handlar om frukt, kan jag tycka. :)
Om du vill slippa socker så kan du ju alltid köpa naturell yoghurt och tillsätta äkta vaniljpulver själv. :)

2013-08-27 @ 11:59:25
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Det låter så smarrigt så jag får nästan lust att prova en smoothie omgående!
Kram, Ingrid

2013-08-27 @ 21:41:25
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: AnnaKK

Jag har bara testat att göra såna några få gånger - det blev alldeles för jobbigt att städa köket och rengöra blendern efteråt! <:-) (Vid nåt tillfälle skruvade jag loss "bägaren" från blendern på fel ställe (över kniven istället för under!!) så hela härligheten rann ut genom bottnen och rakt ner över både blendern och köksbänken... Stånk!!

2013-08-29 @ 08:50:49
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Inga M

Det har jag inte ens testat än, det har jag kvar.

2013-08-30 @ 21:49:04
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0