Jullov = läsa böcker

Äntligen ledighet, så jag kan läsa halva nätterna och därpå sova halva förmiddagarna om boken är tillräckligt bra. Det var den förra och den avslutade jag med en suck av saknad, men även välbehag.
 
Jonas Jonassons nya bok, efter "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", vilken jag också sträckläste och gillade.
 
 
Jag vet inte om det berodde på att jag var väldigt trött, för jag läste till 2 ett par nätter innan den tyvärr tog slut, men jag skrattade högt och det tillhör inte vanligheterna när det gäller mig. Kärestan undrade vad jag höll på med när jag låg där bredvid honom 1.30 på natten och kluckade av skratt. Själv läste han en bok om Usama bin Ladin och då är det nog lätt att hålla sig för skratt.
 
Den som gillar det lite absurda kommer att älska den här boken lika mycket som jag och jag är fascinerad över hur författaren får ihop hela historien så det går ihop med händelser man känner till sedan tidigare.
 
Nu säger jag inget mer än "LÄS DEN"!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Tack för boktipset!

Nästa gång jag blir lässugen ska jag låna den. Jag hoppas att den finns som e-bok på biblioteket, för jag gillar verkligen min läsplatta.

Ha en fin nyårshelg och Gott Nytt År 2014!
Kram, Ingrid

Svar: Jag kan bara tillägga, att vi inte var överens om "Analfabeten" här hemma. Jag sträckläste, medan kärestan gav upp efter cirka 50 sidor. Vi får se vad du tycker. Jag gillar bl a att bokens fantasidel vävdes ihop med verkligheten till nästan vad som helst för osannolika händelser.
Leontina

2013-12-30 @ 22:42:21
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga M

Jag har läst hundraåringen och ska nog se filmen. Men boken tyckte jag var bra i början men sen tappade den på slutet så jag vet inte om jag ska läsa Analfabeten. Får se!
Gott Nytt År!

2013-12-30 @ 23:34:56
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Musikanta

Jag ska genast beställa den på biblioteket!
Kram och Gott Nytt År!
Ingrid

2014-01-01 @ 18:00:31
URL: http://www.Musikanta.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0