Äntligen kom de

Nej då, det var inga människor eller annat levande som kom, men väntat har vi, i synnerhet jag eftersom det var min idé och jag som handlade.
 
I vårt hus är det en riktigt stor hall när man kommer in genom dörren på framsidan. Vi har funderat och diskuterat, klurat och testat lite olika lösningar. Till slut enades vi om att det skulle vara skönt att ha ett ställe där vi kunde sitta och läsa, när man inte vill ligga i soffan eller sängen. Vi bestämde oss för att ställa dit min sköna Ekströms Lamino, som jag fick av min f.d. svärfar när jag fyllde något jämnt, för ganska längesedan.
 
Det blev fint, men lite ensamt.
 
 
Då testade vi att också ställa dit den gamla snurrfåtöljen i mörkbrunt skinn, som dessutom har fotpall. Det blev skönt, men verkligen inte fint alls.
 
Sedan arbetade min hjärna i både aktivt och passivt tillstånd, tills jag en dag i november bara bestämde mig för att köpa en till Lamino.
 
Sagt och gjort, jag for till utmärkta möbelaffären Jacobssons i Odensbacken, för de hade kampanjpris på dem, det hade jag sett när vi letade duschstång (vilket de däremot inte hade).
 
Jag behövde inte fundera alls, för det var redan gjort, så jag letade reda på en säljare och sa att jag ville ha en sådan + två pallar. Pallarna hade tydligen värkt fram på egen hand i skallen på mig.
 
Det var absolut inga problem, men de hade dem inte hemma. Det gjorde inget tyckte jag, för jag behövde inte ha dem förrän till 1 advent, då vi skulle ha en hel del kompisar här.
 
Då sprack det! 
 
Fabriken kunde inte leverera förrän vecka 2, 2013. Jag blev inte glad, men nu skulle jag ha dem, för det var så bestämt i mitt hjärnkontor och så blev det.
 
Ikväll 17.40 kom de ända in i hallen. Tvenne hjälpsamma herrar bar in alltihopa, monterat och klart.
 
 
FINT som bara den blev det, väldigt bekvämt med pallarna och nu har vi vår läshörna. Det fattas bara en bra lampa, men den har inte värkt fram än, så vi får se vad det blir!
 
Jag är JÄTTENÖJD och det är kärestan också!

Kommentarer
Postat av: Mia

Fint värre blev det och stolarna är väldigt sköna också. Låt en fin lampa värka fram så blir allt 100% bra på alla sätt och vis.

2013-01-11 @ 20:08:16
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Dottern

Åh så fint! Vad avis jag blir! :)

2013-01-11 @ 21:36:53
Postat av: Ingrid

Jag förstår mer än väl att du är supernöjd, för det ser ju riktigt snyggt och bekvämt ut. En läslampa också så är den fullbordad, er nya läshörna.

Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

2013-01-11 @ 21:40:20
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inger Johansson

Hej!

Va' fint det blev! Och sköna att sitta i också!

Kram Inger

2013-01-11 @ 22:52:43
URL: http://sjusoverskan.blogspot.se
Postat av: Musikanta

En sådan stol skulle passa mig perfekt som inte gillar att sitta i mjuka soffor eller fåtöljer. Dessutom ser det väldigt snyggt ut. Grattis!
Kram

2013-01-13 @ 13:07:27
URL: http://www.Musikanta.blogspot.se
Postat av: Inga M

Himla snygga och sköna läsfåtöljer! Men inte helt gratis misstänker jag.

2013-01-14 @ 22:32:01
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0