Bebisfrossa

Det blir det snart för mig!
 
Jag väntar ivrigt på mormorsskapet, men på sätt och vis har jag redan debuterat i rollen. Idag har jag varit Örebromormor hela eftermiddagen. Jag har varit och hälsat på min "extra dotter", som fick barn just innan årsskiftet och det var en bedårande liten gosse som kom till världen.
 
 
Hon är naturligtvis den lyckligaste på hela jorden, inklusive den lilles far, mor- och farföräldrar inte att förglömma, för att inte säga mig själv!
 
 
Hur blev då jag mormor i det här sammanhanget? 

Jo, när T började på samma skola som jag, visade det sig, att även hon flyttat ner till denna breddgrad från Norrland - det Norrland som ligger ovanför Sundsvall. Hon är från Ångermanland och blev själaglad när jag talade om att jag bott i Västerbotten nästan hela vuxenlivet. Vi blev liksom lite släkt och exakt då sa jag: Jag får väl bli din Örebromamma då, eftersom du har din egen kvar däruppe.
 
Så blev det och nu är jag också Örebromormor. Mormor A i Ångermanland är nog med på det!
 
Den lille gossen låg nästan lika förnöjd i min famn och det var ljuvligt. Snart ligger nästa lilla barnbarn där och då är jag också Örebromormor, fast den riktiga mormodern också. Nedräkningen pågår, nu är det 6 dagar kvar till ankomstdatum. Sedan kanske inte det blir så, men då är det i alla fall sista datum. Det lär vara en liten gosse det också, som ska komma.
 
Sista bebisen som just anlänt fick jag nyss mess om. Det kom från våra f.d. grannar, hemma från vår gata i stan, för att citera Stina, i Saltkråkan. Det var också en riktig liten goding som är precis 4 dagar. 
 
Vilken sort? Pojke så klart! Det verkar vara ett sånt år i år. 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Det ska bli spännande att få höra om dotters nedkomst. Lite spännande att det närmar sig nu! Jag räknar med bilder här på bloggen snart.

2013-01-18 @ 23:23:16
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mia

Sååå ljuvligt!

2013-01-19 @ 10:34:01
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Finns det något underbarare än att få snufsa på ett mjukt fjunigt babyhuvud. Lycka, lycka!!

Kram, Ingrid

2013-01-19 @ 11:45:11
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0