Ett riktigt råtthål

Så kunde min mor uttrycka sig ibland, när något såg riktigt eländigt ut, t ex ett förråd där allt var en enda röra och inte inbjudande för 5 öre, eller en liten sunkig lägenhet på några få kvadrat el dyl.
 
Nu har jag sett mitt livs första riktiga råtthål och lika fint som dem i "Tom & Jerry" är det inte, men enligt kära dotter är det ett riktigt. Följaktligen kan väl alla räkna ut hemma hos vem det finns?
 
 
Jag tror dock inte det är särskilt attraktivt som boning för vare sig råttor eller möss.
 
I huset - som de hyr - finns ju förutom Ottos familj, Babusjka, som är Yorkshireterrier och den rasen är duktiga råttjägare, bondkatten Indra. syster till vår stora råttfångare Ahti, samt siameskatten Yama, som är en superjägare. Hon tar det mesta och överlämnar det stolt till sitt folk. Leonbergern Puka har jag ingen uppfattning om när det gäller råttjakt
 
Jag följer fortsättningen med spänning, men förmodligen proppar väl hyresvärden igen hålet och så var det med det!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Katter är nog en bra råttförsäkring. Numera har vi inga katter alls och får förlita oss på Anticimex. De var här i fredags och fixade vårt råttskydd i alla husen och uthusen. Effektiva gubbar som sagt men inte lika kramgoa som en katt. ;-)

2013-10-15 @ 07:49:37
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0