"glad" igen

Kära dotter och Otto ska åka och hälsa på älskade lilla M med familj nu i veckan. Då gick jag till "glad" igen - stans mest underbara butik och denna gång i egenskap av farmor. Här gäller det att passa på och skicka med lite när någon ändå åker 70 mil för att hälsa på dem däruppe i norr.
 
GLAD var precis vad jag blev också, för den som inte kan hitta presenter till älskade barn och barnbarn har nog inte förstått saker och ting rätt. Här finns allt för alla smaker tycker jag och inser att jag har nog nästan alla smaker, för jag gillar det mesta jag ser där.
 
Nu får jag bara visa de väldigt fina paketen, som Emma Clara på "glad" gjort till lilla M och även ett till bonusbarnbarnet lilla A. 
 
 
Inte kan jag tala om vad det är i heller, för även om inte de små liven kan läsa, kan deras föräldrar det och de vill jag gärna också överraska. Jag tror inte någon av dem följer min blogg slaviskt, de kanske bara är sporadiska besökare, men då säger lagen om TJI, att just den här dagen råkade de titta in och vips var den överraskningen borta.
 
Vi pratade länge om barn och barnbarn, för jag kom in i affären ganska sent på dagen, så det var inte en sådan trängsel som sist. När vi då äntligen kommit till punkt i samtalet och jag var på väg ut stannade jag som paralyserad strax innan dörren och utbrast: "VAD ÄR DET DÄR FÖR UNDERBARA SMÅ FIGURER?"
 
Det var en rad med små gossar i "djurmössor", cirka 8 cm höga, men när jag vände på dem hade de små änglavingar.
 
 
 
Ojojoj, jag blev fast. Fullständigt omöjligt att gå därifrån utan en sådan.
 
Skulle han då stå alldeles ensam i min hylla därhemma? 
 
Absolut inte!
 
Jag köpte 2, det gick bara inte att låta bli!!! Hade du kunnat det?
 
 
De ser lite plastiga ut på bilden, det är blixten som ställer till det. 

Kommentarer
Postat av: Mia

Hehe, vilka godingar du har där på hyllan!

En arbetskamrat jag haft i Norge sa att det är dyrt att ha barnbarn. Jag tänkte, att det är upp till en själv... Idag instämmer jag, även om jag håller igen. Det är så kul att skämma bort en liten ljuvlig kille!

2013-10-11 @ 20:18:33
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Inga M

Helt underbara! Förstår att du föll pladask!

2013-10-13 @ 05:12:35
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Eleonora

Men det var små söta änglapojkar. Dom skulle passa i min bokhylla också! Så det så.

2013-10-13 @ 12:51:09
URL: http://konvaljen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0