Kavat

Vi for 3 generationer till KAVAT i Kumla, kära dotter skulle titta på skor och stövlar till Otto och då passade jag på att följa med, för att titta på samma saker till hans kusin lilla M, som bor så långt härifrån och inte kan komma med och titta själv.
 
 
Utanför hängde Pippi på en flyer, eller vad en sådan här grunka kan heta?
 
 
Förra gången vi var på KAVAT, låg det kvar på gamla stället, längs samma väg som till fängelset. Nu var det nya, fina, stora lokaler. Dessutom barnanpassade med bl a en lekhörna.
 
 
Otto tittade storögt, ingen av oss visste att de hade "Pippidagar", men det var mycket roligheter att titta på för en 1-åring, både utanför och inne i butiken.
 
 
Väl därinne fanns inte en sekund över för fotografering, jag hade fullt upp med att fara runt efter Otto, som utforskade hela affärsytan och jag hade ingen aning om att så korta ben, kan gå så fort.
Han hade verkligen roligt och massor med andra barn ungefär i hans storlek fanns det också att gå fram till och säga "Hej".
 
Det blev mormors- och farmorsinköp. Lilla M får både stövlar och Pippiskor och Otto fick Pippistövlar. Lilla M får vänta tills hon fyller 3 i maj, men hon läser inte blogg, så det spelar ingen roll att jag avslöjar detta här på bloggen.
 
Sedan fortsatte vi till Hallsberg, för Landahls Konditori hägrade, men det får du höra mer om imorgon, för nu måste jag ila iväg till kören.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag kan tänka mig att Otto var i sitt esse! Att få sno runt i en butik tillsammans med en massa andra barn måste ju var hur kul som helst.
Hoppas att det gick bra med sjungandet!
Kram, Ingrid

2014-04-02 @ 21:44:32
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Ing-Marie

Jag har hört att det brukar kallas "vepa", det där tygsjoket.... och VAD lilla O är söt, att du inte spricker av stolthet!

2014-04-03 @ 09:43:05
Postat av: Lena

O på kavat handlade vi också när våra barn var små
bra priser på bra skor

2014-04-03 @ 12:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0