En ledig dag

En av dagarna under långhelgen sa jag till kärestan, att nu ska vi INTE hålla på med flyttbestyr, utan bara fara iväg någonstans och titta oss omkring. Båda han och jag gillar att göra lite oplanerade turer ibland och i mitt huvud fanns tanken på att åka till Katrineholm och se om det fanns något trevligt café vi kunde ta paus vid.
 
Vi kom till Vingåker, där var jag in på Konsum och köpte en ny ost till morgondagens frukost, sedan for vi vidare utan att ens nämna Outletområdet (ganska skönt). Vi for över en bro på väg ut ur samhället när han såg ett café och tyckte att vi kunde kolla om det var öppet. 
 
Det såg inte direkt jätteflott ut, men man vet aldrig vad som döljer sig bakom dörren och vi har inga större krav på hur det ska se ut, mer hur det vi köper, smakar.
 
 
Klockan var över 13.00, men det var öppet och vi gick in.
 
 
I hörnet en hylla med tidningar för alla smaker, en fläkte för varma dagar, samt en micro som jag antar är till för dem som vill värma medhavd mat till sitt/sina barn.
 
 
Här är mitt val, en mugg kaffe, en toscakaka och en skvallertidning. Kärestan valde ett krämwienerbröd, kaffe och en motortidning.
 
 
GB.s glassbox var nog enbart kuriosa, för det stod en ny strax bredvid.
 
 
Det var väldigt gott tyckte vi båda två, en mycket trevlig tjej bakom disken och när vi gick ut såg vi skylten, vars uppmaning vi säkert kommer att följa nästa gång när vi åker åt det här hållet igen......
 
 
...... så även detta är ett ställe vi kan rekommendera till den som besöker Vingåker. OCH, för den som eventuellt undrar - Pernilla har ont i rumpan, något krampartat i ringmuskeln. Bra förstasidesnyhet!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

OK, då fick jag veta vad Pernilla har för problem! Tack för den kunskapen...

2014-05-06 @ 21:50:42
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Chansen är nog inte så stor att jag kommer till Vingåker inom överskådlig tid, men skulle det inträffa ska jag komma ihåg det här fiket.
Kram, Ingrid

2014-05-06 @ 22:48:33
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0