Loppisfynd

Jag har länge tänkt göra om i mitt gästrum, det pågår utrymning för tillfället och har gjort så hela hösten, det är bara tiden som fattats.

Jag ska spackla igen ett hundratal hål i väggarna, de gamla listerna ska tas bort och bytas, (om det nu heter list, de som är nere vid golvet), fönsterbrädan ska också bytas och även golvet. En del kommer jag definitivt inte att göra själv. Jag överväger att testa min förmåga som vänsterhänt spacklare, vi får se hur det blir med den saken.

Under tiden detta mycket långsamma förarbete pågår i rummet, pågår det även en process i min hjärna. Alla dotterns pinaler från hennes silverperiod ska bort. Varken hon eller jag vill ha det kvar. De flesta är skänkta till ett loppis, nu återstår bara TV-bänken. Där hade jag tänkt mig en liten teakbyrå istället. Då får jag lite förvaring för de olika dosorna och annat man vill få bort ur blickfånget.

Jag har kollat lite på Tradera och Blocket, Myrorna och Bra & Begagnat. Inget napp någonstans. Så var kärestan och jag ute och åkte för ett tag sedan och såg att en av våra favoritloppisar utanför stan var öppet. Jag hojtade att vi skulle stanna.

Han försvann in bland tidningarna och jag gick in i ett annat rum med blandade saker.

OOoooopsss! Där stod min byrå. Jag köpte den på direkten!

Vad den kostade????



             



80 kronor, det kallar jag fynd!


Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Hmmm pinsamt det här! Jag hade med mig en viss tidning upp till Skyttmon eftersom den kom samma dag som vi rusade iväg dit upp direkt efter att jag kom från jobbet. Sen hamnade den i högen av tidningar som vi lade på vedkorgen för att nästa gäst skulle ha något att tända med. Alltså, om Du har kvar tidningen så kanske Du kan tänka Dig att lägga undan den till mig så småningom. Jag har alltså slarvat bort det enda ex jag har och jag hann inte ens läsa igenom hela artikeln.

2010-11-05 @ 00:04:21
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inger

Jaa vad kul att göra om, och vad trevligt att ni hittade den lilla byrån på loppis till det oslagbara billiga priset. Då känner man sig nöjd..

Lycka till med inredningen,..kramen,

2010-11-05 @ 03:03:25
URL: http://ingeremksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0