Sportig söndag förmiddag!

Jag som normalt sett sover som om någon drogat mig, vaknade 7 i morse. Så tidigt steg jag inte upp, inte när jag är ledig, men väl en halvtimme senare.

Kärestan grymtade lite och undrade vad jag höll på med. Jag svarade att jag skulle duscha och fixa frukost så vi kunde äta samtidigt som vi "gav oss ut" i Vasaloppsspåret klockan 8.

Gissa vad ha sa.....................!!!!!

" Du har väl aldrig gjort frukost på helgen!"

Jo, det har jag faktiskt, men oftast är det han, eftersom jag står i duschen, men jag gjorde samma sak förra året, det vet jag bestämt!

När jag hade duschat och gått ner i köket kom han också, så vi gjorde en härlig helgfrukost tillsammans (fast mest jag, vilket jag också ska minnas om han påstår något annat). Vi bar in allt till rumsbordet och slog oss ner framför TV.n



Notera tidningen under bordet, här ska inte drällas någon äggula eller upp och ner vänd fårkorvssmörgås ner i mattan. Mina barn är mycket väl intrimmade i den vanan, så även börjar kärestan fatta att det är det som gäller vid ätande framför TV.n.

Sedan var det bara att ge sig iväg, men vi var färdiga före dem som skulle åka, så vi fick vänta ett litet tag.

Intervju av tjejer som skulle ut i spåret



Snart dags, bäst att fixa det allra sista.  1. 30 kvar till start!



Snart dags och MÅNGA är dem onekligen.



Nu gick startsignalen och årets lopp var igång!



Den sedvanliga myrstackskänslan infann sig och jag är alltid lika glad att jag inte hemfallit åt dylika vanor!



Söstra mi (som bor däruppe i Vasaloppslandet) och jag är rörande eniga, både om att vi aldrig haft lust att åka skidlopp, varken detta eller något annat + att starten är roligast.

Kärestan och jag tillbringade kommande timmar fram till målgång i vardagsrummet som två sanna soffpotatisar. Vi hann med förmiddagsfika också och till sist, när Jörgen Brink vunnit det hela och Vibeke Skofterud kommit in som vinnande tjej tog även vi en motionsrunda.

Vi tog en av våra långa promenadrundor i strålande sol och det var jättehärligt!


Kommentarer
Postat av: Inger

Men så trevligt att kunna närvara just där. Vi såg det endast på TV:n och det är ju mysigt bara det att se det framför TV:n med lite frukost,,

Men vi är inte så duktiga att lägga under tidningar...ska kanske testa det,,

Förstår att det var fantastiskt att gå där och kolla in alla som kämpat så fint..kul att Brink vann för 3:dje året...kram och ha en fin vecka..

2012-03-04 @ 19:00:59
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Herta

Vad härligt det låter med Soffvasan. Själv tittade vi lite mindre i år. Sonen är rejält förkyld och var tvungen att hoppa av, tyvärr.

2012-03-04 @ 20:07:13
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Suss

Inger, Du missförstod nog mig, vi hängde i soffan framför Vasaloppet hela förmiddagen. Sedan promenad! Snö är inte min favoritsubstans, så ett Vasalopp avnjuter jag hemma i vardagsrummet. Kram och hoppas även du får en bra vecka.

2012-03-04 @ 23:38:23
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Herta, Soffvasan var perfekt, jag satt dessutom och la pussel samtidigt, så det var väldigt trevligt! Synd för sonen, men hoppas på nästa år, då vill jag veta startnummer!

2012-03-04 @ 23:39:19
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0