Fredagkväll

Vilken njutning att det är fredagkväll. Jag har som sagt haft en hektisk vecka och nu återstår ett litet kalas på söndag.

Särbon och jag råkar fylla år med 11 dagars mellanrum och förr om åren har vi nästan flått livet ur oss för att hinna ha två kalas. Sen förra året slår vi ihop det till en lite större tillställning för barn, släkt och vänner.

Imorgon utlovas värme, sol och vackert väder, då måste vi hinna lufta både oss och hojen dessutom. Det kör ihop sig lite kan man säga.
Därför har jag börjat fixa för maten redan ikväll, sen ska jag ha muffinsbuffé istället för tårta, så den är nästan färdig redan. Jag har bakat tre sorters muffins - modell amerikanska - och ska nog göra ytterligare en.  Man får äta precis hur många man vill. Vi blir som mest 14 personer tror jag och jag har redan bakat 42 stycken. Bilder kommer senare.

Ikväll har vi tittat på postkoden, sen tagit en lång, lång promenad i det sköna vädret och helt enkelt skippat soffpotatisandet!

Nu väntar Viktor Kunzelmann på mig, så här kan jag inte sitta och gagga om just ingenting.
Återkommer när jag har något väsentligt att komma med.

GOD NATT ! ! ! ! Eller åtminstone God läsning!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Förresten, varför sov vi i tält egentligen?? Det var kallt och det var spindlar och tvestjärtar och inte särskilt bekvämt heller. Jag har glömt eller förträngt anledningen. Fanns det några snygga killar i närheten (som aldrig dök upp??!!)

2009-04-25 @ 01:54:25
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: marma

Ville bara hoppa in och önska Trevlig Helg!

Kram/marma

2009-04-25 @ 16:52:29
URL: http://marmada.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Jag har ingen aning egentligen, kan bara spekulera. Vi upplevde väl en viss frihet där i tältet, kunde lyssna på radio Luxemburg utan föräldrakommentarer, samt äta kletemojs hela nätterna.

Killar......Näääääää! Inte de som fanns i vår närhet på den tiden!

2009-04-25 @ 22:24:43
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Marma, Tack det samma, fast nu återstår förstås bara söndagen. Hoppas den blir bra!!!!

2009-04-25 @ 22:25:17
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0