Trött

Idag orkar jag inte anstränga mig med bloggen.

 Vardagen är här och med den de tidiga morgnarna.

Varför känns kroppen som den blivit mortlad, bara för att man stiger upp med hjälp av väckarklockan? Det är en fråga jag ständigt funderar på? Hur kan det göra fysiskt ont för att det låter "ti ti ti ti,  ti ti ti ti" osv, tills jag trycker på snooze och förlänger plågan? Det gör faktiskt ont överallt när jag vaknar och jag har inte fibromyalgi, inte vad jag vet i alla fall.

Nu sitter jag här, trots att jag borde ligga och invänta den lille John Blund med sin sandsäck. Jag har förkärlek för sena kvällar, gärna först vid datorn och sen i horisontalläge med en bok till frampå småtimmarna. När jag jobbar försöker jag trots allt släcka innan midnatt, för numera behöver jag något mer sömn än de 6 timmar jag unnat mig tidigare. Jag mår bättre om jag sover 6 ½ - 7.

Så, nu går jag ner och gör mig nattklar så jag hinner läsa lite innan klockan slår 11 slag nere i rummet.

Förresten har jag strukit i en hel timme ikväll, samt pratat med en kär gammal barndomskamrat lika länge. Strykningen något mindre viktig än telefonsamtalet om jag nu ska gradera de två 1-timmesaktiviteterna!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Hmmm vi är alltså fler i vrida-sig-i-sängen-branschen!

2009-01-08 @ 22:47:41
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, jag tänker för mycket när jag borde låta hjärnan varva ner. Det brann nog av något väsentligt därinne när jag hade meningit. Jag är övertygad om att jag fick men efter det!

2009-01-08 @ 23:13:17
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0