Katt och känguru

Det blir lite mera från Hallsberg, när jag ändå håller på att titta igenom mina bilder.

Lilla Yama, min dotters senaste katt som är en siamesfröken....



..... har en syster som bor kvar i Hbg som heter Amata. Hon har blivit en mycket vacker ung dam och betydligt lugnare än Yama som flänger lägenheten runt och leker med Babusjka hela dagarna. Det får jag nog lov att föreviga och visa upp här, för det är helt otroligt.

Amata sitter gärna i fönstret, det är JÄTTEVARMT från elementet under.



När det var dags för fika skulle vi förflytta oss in till rummet. Alla hjälpte till att bära in det vi skulle ha och när jag gick förbi köksfläkten fick jag syn på en helt förtjusande liten leksak som stod där. I.s barn hade haft den som små och tänk att den fanns kvar och var hel fortfarande.

En fantastisk liten kängurumamma. Hon var inte alls särskilt stor. Här har jag placerat henne på nyckeln till en av garderoberna i hallen.



I pungen finns hennes lilla unge och med tanke på att det går att ta ut den är det helt otroligt att den inte kommit bort.




Jag blev helt betagen, visst måste det ha varit en ljuvlig leksak för ett litet barn?

Kommentarer
Postat av: anne

Ungefär som de där små dockvagnarna i plast med små bebisdockor i plast, smått, smått... :)



Sv. Jo, Tant Anita redovisade min vikt,muskelvikt, kroppens fettprocent, gav en siffra på hur mycket fett jag lär ha mellan organen och tarmarna. Sedan fick jag som sagt siffror på saker som jag inte vet om de ens existerar, som "metabol ålder" och "kroppsvatten" (det lär ju bero på hur uttorkad eller inte jag är...). Siffran på skelettvikt, 2.5 kg är ju rena tramset, en vuxens kvinnas skelett vad kan väl väga runt 11-17 kg eller något sådant, så vad tusan det är som väger 2.4 kg i mitt skelett vet jag inte.



Som jag sa till Son 1; det finns många sätt att tjäna pengar på folk... Men för mig är den förväntade förändringen vid nästa mätning som är det intressanta, siffrorna på vikten, fettprocenten och muskelvikten lär väl vara någorlunda angivna.

2010-12-30 @ 20:54:46
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Söta bilder på kissarna....de är så mysiga

och en så mysig leksak med kängurun och den lilla ungen

kram

2010-12-30 @ 21:59:53
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Mmm, det är nåt speciellt med SMÅ leksaker - brukar särskilt vi vuxna tycka, tror jag minsann!? För vilka är det som brukar vara mest förtjusta i dockskåp och pyttesmå miniatyrer av precis allting som finns i ett riktigt hem osv - är det inte vi mammor!?! :-D



Siameskatter är det inte heller speciellt svårt att bli förtjust i - om man står ut med deras egensinnighet, vill säga. :-)



Gott Slut och Gott Nytt År!!!

2010-12-31 @ 10:50:27
URL: http://annakk.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson



Så fin liten leksak! Och som Du säger, konstigt att den lilla ungen finns kvar.

2011-01-01 @ 09:45:34
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0