Frysfynd

Jag har alltid hävdat att man har bättre översikt i ett frysskåp än i en frysbox. Det är mycket logiskt. Ändå hade dessa passerat mitt granskande öga och upptäcktes när jag letade efter räkor på fiskhyllan i frysskåpet.
 
Jag hade full koll på att vi hade en låda kräftor i frysboxen, väldigt långt ner, men det här var en underbar överraskning för både mig och kärestan.
 
Lördagskvällen var räddad! 
 
 
Kärestan tycker inte om rom och jag kan se skillnad på honor och hanar, det är därför de ligger på varsin kant av fatet. Oftast är det fler hanar än honor, så det händer att en eller ett par "herrar" får hjälp att kravla sig över på min sida.
 
Otroligt att det kan vara så gott!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Så festligt med kräftor en vanlig lördag i april! Tur att du hittade dem.
Och så vill jag säga grattis till lille Otto, han har ju namnsdag idag!
Kram, Ingrid

2014-04-09 @ 10:13:00
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: AnnaKK

Herrarna till vänster och damerna till höger på fatet, eller visst!? :-)

Vad som ligger underst i vår frysbox vet jag ganska bra faktiskt. Det är sånt som inte känns så lockande att laga till, och som eventuellt aldrig kommer att bli använt! 8-I Suck...

Svar: Har inte en aning om hur gammal den där hornskeden vi hittade under huset kan vara, men huset självt tror vi är från 1800-talets senare del.

2014-04-10 @ 08:47:18
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Suss

Ingrid, Det var underbart att hitta dem och ännu mer underbart att äta upp dem. Nu väntar vi på att kräftsäsongen ska starta igen. (Fast jag vet att vi har ett paket till med Hjälmarkräftor, men de ska inte fram än på ett tag.)

2014-04-11 @ 18:24:47
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Suss

Anna KK, Helt rätt, hur kan du se det utan att granska dem underifrån, för det är där jag ser skillnaden. Kräftrom är bland det godaste som finns och det är bara jag som tycker om den. BRA!

2014-04-11 @ 18:25:44
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0