Blomster i mars

Det är något lurt på gång. Jag har fått en maskinist i datorn, nu publicerar "han" bara min rubrik också. Jag undrar vad som är på gång? En mindre härdsmälta kanske? Här kommer i alla fall blomstren som skulle varit med på inlägget om månadsbilden, men jag ville inte lägga energi på det om det inte blivit någon bild. Jag är alltså så optimistisk att jag anser att det är vår, trots minusgrader och lite vitt skräp från himlen då och då. Här är mitt blomsterbidrag, som inleder våren för mig. På förstutrappen.....
.... och på husväggen.
Penseér ger inte upp i första taget! Det tackar jag för, för nu vill jag ha vår och värme!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Man får hjälpa våren lite och jag har gjort precis som du, planterat de första små penséerna och i morgon, om vädret så tillåter, ska jag åka och handla mera penséer och påskliljor och åka och göra vårfint på gravarna.
Ha det gott!
Kram,Ingrid

2014-03-26 @ 12:34:22
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga M

Penseer lär tåla minus sju grader sägs det så de är tacksamma att börja med nu på första våren. Och vackert lyser de upp. Hoppas ditt problem med dator och bildpubliceríng löser sig. Jag har mest bekymmer med Word 2010 just nu, det har bara slutat fungera och jag kan inte öppna några dokument och inte skriva nåt heller.

2014-03-31 @ 05:03:27
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0