Nattuggla

Här sitter jag och lyssnar på ovädret utanför och oljudet innanför fönstren.
Ute låter det som ett riktigt blåsigt höstväder. Det singlar ner nåt vitt skräp från himlen också och om Kosmos levt hade jag definitivt inte låtit honom gå ut.
Inne ligger Janne och snusar och sover, snarkar lite och mumlar något osammanhängande. Förmodligen hör han mitt knappande på datorn i sitt undermedvetna och tror att han ber mig vara tyst.

Varför sover inte jag då? Ligger inte ens och läser den nya boken av Harry Bernstein född 1910! "Drömmen" heter den.
Jo, för jag håller på och bakar matbröd. Sån är jag, komplett galen och ju senare på kvällen, desto större projekt. Jag insåg att det inte fanns just något matbröd kvar och jag vill helst ha hembakat, har skämt bort mig en aning.

Nu ligger 22 havrebullar med valnötter därnere och kallnar och här sitter jag redo för sängen och kallnar mycket fortare än bullarna. Jag kan tala om, att det är inte första gången det händer, aldrig lär jag mig heller, men det är jag uppriktigt sagt glad för. Tänk vad lugnt och skönt det är när alla utom jag (och Inga) sover, ingen ringer och stör och alldeles tyst är det. Fast......... nu drar de stora timmerstockarna igång här bakom mig. Han sover djupt min lilla älskling!

Det är dock inte jättesent, snart midnatt och innan 1 ligger jag! Tror jag ska gå tillbaka ner och slå in en julklapp elller två medan jag väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0