Helt slut

Idag är jag helt slut, eller rättare sagt....... jag börjar om.

I eftermiddag och ikväll är jag helt slut. Jag beslöt direkt efter jullovet att gå mina arbetskamrater till mötes och följa med på en friluftsdag i Storstenshöjden under vårterminen. Den dagen har varit idag.

                              

Frisk luft är mycket tröttande. Jag har inte gjort något vettigt alls sen jag kom hem vid 16.30-tiden.  Innan det var jag på bokrea på Akademibokhandeln och fick tag på precis allt vi prickat för i katalogen. Det var glädjande, men piggade bara upp mig mentalt.

Hur kan kroppen bli så trött av frisk luft? Ingen ska inbilla sig att jag åkt vare sig slalom eller snowboard. ABSOUT INTE! Jag är väl inte galen heller.

Förresten står all min vinterutrustning kvar i garaget i Umeå, om det inte hamnat på Myrorna. Det vet jag inte, här är det i alla fall inte. Jag har ingen användning för vintern, för jag kan inte hantera den.

Dock har jag gjort en eftergift, för älskade särbon vill gärna dra ut mig året runt, inte bara det halvåret jag vill och det är förstås den snöbefriade delen av året..

KOLLA VAD JAG KÖPTE IGÅR EFTERMIDDAG!!!!!!!!!



Jättesköna, jag har inte frusit på hela dagen och jag har varit ute i princip hela tiden, pulsande runt i snön och hjälpt till här och där, där det behövts. Knäppt slalomskor, fixat hjälmar, hjälpt till vid liften osv. Jag kan, även om jag gör motstånd.

Ska jag ändå häva mig ut medan det fortfarande inte är min del av året, ska jag åtminstone inte frysa och nu vet jag att jag inte gör det. Upptill hade jag min röda, supervarma North Face jacka som jag köpte i Beijing tillsammans med A, när vi gick där i februari 2001 och det blåste från Sibirien. Jag hade t o m mössa !

Byxorna är Team Sportias egna, 699 kronor och så 50 % på det. Inte alls illa, jag känner mig nöjd och vet att jag överlever om jag säger ja till arbetskamraterna en gång till. De lär dessutom räcka många år framåt, för de kommer inte att nötas alltför mycket.

Sen en sak till!

Jag testade att åka skicart och det var JÄTTEROLIGT! Lite "vinterskadad" är jag nog.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Där ser Du! Bara Du kom ifrån "lapphelvetet" så kommer Du att få ett fullkomligt normalt förhållande till vintern. Jag hade också problem med utevistelser och kyla tills gubben tvingade mig att använda varma kläder. Jag måste bara ha varmt på fötterna, alldeles ovanligt varmt. Annars fryser jag i hela kroppen. Jag får gratulera till inköp av snygga och bra vinterkläder.

2009-02-25 @ 14:28:25
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, jag är skadad för livet vad det gäller vintern. Det är dock skönt att jag kan ta mig ut och faktiskt ha roligt, men jag längtar aldrig ut så länge det är vitt.



Frysa är det värsta som finns, byxorna var helt suveräna och även mina supervarma stövlar med tjockt varmt foder.



Jag ska med på en vinterfriluftsdag nästa läsår också, det är en bra början.

2009-02-25 @ 17:26:43
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0