Tur det finns te



Helt inspirationslös och frusen går jag här och funderar på i vilket rum jag ska befinna mig och vad jag ska ta mig för. Då suger det till i beroendecentrum i hjärnan. Tur den (hjärnan alltså) har kanaliserat mina beroenden på relativt ofarliga "gifter."
Allra största beroendet är nog te, det ska vara löste, det ska var gott - inget Lipton gul här inte och minst 2 muggar vid varje intag. Det är endast på 9.40-rasten på jobbet som jag bara hinner dricka en mugg. Å andra sidan har jag då redan hunnit få i mig 2 under frukosten.

Den här fina muggen fick jag av en elev när han slutade efter många år i vår klass. Det är en stor favorit. Den är jättehärlig att dricka ur och så rymmer den mycket.

Nu när det är så kallt är det skönt att sitta och hålla i den och känna hur fingrarna tinar upp. Visst låter det som vi fått vargavinter i Nerike? Jag tror det är - 8 eller något sånt, men det kunde gärna fått vara sommar och + 25 istället. Jag fryser redan vi nollgradigt, så för mig spelar det ingen roll om det är -8 eller - 15 som nästansystern har i Orsa.

Mitt andra stora beroende är GODIS! Men jag har tagit ett uppehåll just nu och det är ganska skönt. Det är jobbigt att snärja runt i huset och leta efter choklad, marsipan och Ahlgrens bilar, när jag redan vet att allt är slut

Färdigskrivet, ska ta en titt in i mitt blivande julklappsrum och planera lite!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Hur kan Du ta godisuppehåll? Hur får Du godissuget att avta?



Hälsa weekendsambon! Jag förstår att han är där nu. Antar att han ligger där och drar sig i sängen och filosoferar över sin klockor medan Du sitter vid datorn och läser bloggar eller tidningar eller rumstrerar om i julklappsrummet.

2009-01-17 @ 10:21:39
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inga, Jag bara bestämmer mig, jag har århundradets karaktär när jag väl bestämt mig för något. Jag är däremot ingen fanatiker, så när som helst kan det upphöra, om t ex en jullåda marsipan skulle drabba mig. Drabba förresten, det skulle väl vara en underbar nåd om något sådant skedde.



Tro't eller ej, men kärestan är helt klocknöjd för närvarande. Jag vet inte om han fejkar för att jag ska hålla mig lugn, men han har inte sagt ordet klocka sen igår!

2009-01-17 @ 16:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0