Tisdagkväll = jazzkväll

Idag blir det inget Göteborgsbloggande, jag är på språng mot jazzklubben där jag bör infinna mig om cirka 35 minuter. Jag tror inte jag hinner, för jag har nyss kommit hem.

Blogga om Götet är helt uteslutet denna dag. Vi har suttit i handledning på skolan, sen snabben hem och kasta i sig ett par mackor med Västerbottensost. Jag har dristat mig till att köpa ett "hjärta", som vi i familjen brukar kalla mittbiten, vare sig det är på en ost, melon eller annat som är godast i mitten. (Alltså inte en hjärtformad ostbit).
Se hela bilden


MMMMMMmmmmm vad gott det var! Den är verkligen drottningen bland ostar!




Jazzklubben är Örebro Jazz & Bluesklubb där jag numera har en plats i styrelsen. Då bör man vara närvarande på konserterna och finnas till hands där det behövs. Vi ska sälja biljetter, stå i dörröppningen och ta emot både gäster och biljetter, hälsa välkommen, presentera banden, något som C är helt suveränt duktig på, sälja skivor och mycket mer.

I höst har vi och har haft ett väldigt bra program, i min smak i alla fall. Ikväll ska vi lyssna på Meta Roos, för mig är det första gången. Jag har inte varit hemma en enda gång av alla de gånger hon varit här tidigare, så det ska bli intressant.




Nästa gång kommer Georg Riedel, Jan Lundgren och Jan Allan, det tror jag blir hur bra som helst. Kolla gärna länken med program, foton, information mm och framför allt: Ge jazzen en chans, kom och lyssna!!!!


Kommentarer
Postat av: Herta

Det här kanske är gammal historia men när jag läste i Örebro...vi pratar sent 70-tal och sedemera fortsättning på tidigt 80-tal så lyssnade man på jazz( hette det då i alla fall) och blues på något som hette Power house. Jag hängde med en kompis dit ibland. Kul nån gång men sammanhanget i övrigt ?

2009-11-04 @ 11:30:20
URL: http://www.hertabloggen.se
Postat av: Suss

Herta, Jag var också på Powerhouse, fast förmodligen alldeles i slutet av 60-talet eller början på 70-talet. Då var jag inte så jazzinriktad som nu, men testade gärna allt som var musik.

2009-11-04 @ 21:51:26
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0