Julen är här!!!!!!

Eller, kanske inte riktigt, men nästan.

Den har kommit till IKEA!!!!!! Jag var där på eftermiddagen och minsann, det glittrade och lyste, plastgranar var klädda och mängder med julklappspapper stod uppradat och bara väntade på såna som mig.

Jag var bara tvungen att ta en runda och jag kan väl i samma andetag erkänna att enda anledningen att jag tog mig ditut var för att kolla om inte julen kommit. Jag vill minnas att den kom i oktober förra året också.

Jag njöt!

Jag blev omgådd (wow vilket ord det blev) av två damer som beskärmade sig över att det redan var framplockat en massa julsaker. Det rann av mig som vatten på en gås, jag fördjupade mig i en ny sorts glitter som hängde så fint över grenarna på granarna och när jag sen lagt ner två förpackningar i min kasse och gick vidare, vilka två passerar jag då? Två som står och fingrar på en stjärna med lampor i? Damerna!!!!!

Jag var inte där så länge, jag köpte glittret, några julklappar, ett julljus, två påsar ACO-kola - mint&choklad och...........


.................. jag köpte varken julpapper eller julsnören, så dé så!

Förresten har julen kommit till Lidl också, så snart är den över oss alla!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Suck ja, vad kan man förvänta sig av julklappsgalna Suss? Inte att Du ska delta alla våra andra ilskna utbrott över att julen redan är här! Jag såg att julen även smittat ner varuhuset i Karlstad för någon vecka sedan. Ingen slipper undan!Vi har älglov nu men jag antar att alla andra har Allhelgonalov lite senare. Du får alltså Din beskärda del när vi andra slavar.

2009-10-19 @ 18:00:16
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Stayfriends är himla kul också, fast det är inget jag underhåller så här som bloggen. Men jag har fått se kort på ett antal gamla Hallsbergare som gick i skolan ungefär när jag gick där. Och några vill till och med bli vän med mig!! :-))Så nu är jag vän med Lars Eriksson (Din barndomsgranne) Göran Pierre, Kenth Messelth (tja eller också ville han inte vara vän med mig) Göril Tyresson, sonen till tv-handlaren (vad han nu hette Oxel någonting) och några till som jag egentligen har glömt bort men som jag inte vågat säga att jag glömt. Jag vill ju framför allt inte skylta med min tilltagande senilitet! :-). Gå in på Stayfrinds och kolla. Jag är inte guldmedlem så jag kan inte se så mycket kort. Men det kan man välja om man vill.

2009-10-19 @ 18:06:27
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Gun

Hahaha! Du frossar i jul redan ser jag. Jag väntar nog ett tag tror jag..:)

2009-10-19 @ 18:25:24
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Det är bara att förlika sig, julen kommer vare sig vi vill eller inte, så varför inte göra den till en höjdpunkt? Det är jättelätt!!!!!HAHA!

Allhelgonalovet består av 2 dagar här kan jag tala om, det är allt!

2009-10-19 @ 18:37:12
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Gun, Till dig som inte känner mig så bra än kan jag meddela att jag håller på hela året med julen. Jag bara ÄLSKAR just den högtiden.

2009-10-19 @ 18:38:28
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga igen, Jag ska kolla in Stayfriends, du får väl introducera mig om jag inte klarar av det, förutsatt att jag ska vara med där. Du lyckades ju göra en bloggare av mig i alla fall.

2009-10-19 @ 18:39:16
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Vivan

Och till netto har julen kommit med!!

Jajjamensan, hästen stod kvar i cykelstället när hon var in och handlade....wilda vestern ..japp!!

Härligt!

2009-10-19 @ 22:36:33
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Tjena! Inte gör det mig nåt att julen kommit ut i butikerna! Bara jag slipper handla så...men kikar gör jag!Party Lite...ljusen du vet..dyra är dom så man eldar med andakt...ett o ett!

Kramen!

Ragnvi

2009-10-20 @ 11:46:14
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Suss

Ragnvi, Jag har nog eldat lite för flitigt av dem jag köpte på mitt livs hittills enda Party Lite party. Kan man säga så?

Jag får väl varva med lite lågbudgetvarianter från IKEA! Kram

2009-10-20 @ 14:37:01
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Jo, jag har märkt att det börjats med julsaker lite här och där.

Fast jag tycker nog det är lite väl tidigt, då det inte ens är november än.

Jag ska själv snart ta en tur till IKEA, och vem vet...kanske det följer med något för julen hem i alla fall ;-)

Fast jag pyntar inget speciellt hemma nu när jag är själv.

Annat var det förut,

Ha det så gott

Kram

2009-10-20 @ 17:28:34
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Suss

Inger Maryissa, Jag kan "jula" året runt, men inte ha julpynt och sånt framme. Däremot tänker jag alltid julklappar så fort jag ser något bra som jag vet skulle passa någon av de mina.

IKEA har en del roliga saker, fast förra julen när de körde orange och svart köpte jag ingenting. Kram

2009-10-20 @ 22:57:20
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag vill inte, jag vill inte... kan jag gå i idé under november månad måntro... Sedan kan jag ställa upp på att julen snart är här... ;-)

2009-10-22 @ 17:19:46
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Herta

I Nyköping har vi haft jul länge, speciellt på några butiker. Skulle in på Ivea igår men valde S. studentrum och en tidning den sista timmen innan tentan var klar och vi skulle återvända hemåt.

2009-10-24 @ 16:04:06
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0