Varför skriver jag inte?

Ja, det undrar jag också, men det beror på att dygnet bara har 24 timmar och jag och kärestan har en förmåga att sova bort stor del av det på helgerna. Nattgäster eller inte, det blir lätt sovmorgon på helgen ändå.

På eftermiddagen hade jag tänkt skriva, jag som har så mycket att berätta just nu, men då trotsade vi regnmolnen och drog vi till skogs.

Det var slipprigt och vått, men äntligen var jag tillfreds med att få klafsa runt därute i grönskan, med svampkorgen och min levande GPS med mig.

Här är min del av resultatet från den 3 timmar långa vistelsen i det sköna, gröna.Trattisarna, redan förvällda när jag tog bilden, blev bara en liten påse av. De skulle inte plockas nu, men slank med bara för att de stod där.

All taggsvamp skänktes till lilla dottern, som är väldigt förtjust i den sorten och lika mycket blandad svamp är hos kärestan, det får han ta hand om imorgon.

Jag är färdig med min del! Det ligger i frysen, utom en burk som ska smörstekas till pålägg imorgon. SLURP, MUMS!

Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Mmm...skogens läckerheter! Fast jag får vara så försiktig med dom nuför tiden...suck! Och sömnen...den är snart ett minne blott för mig känns det som, grrr!

Himlans fin taklök hos dig!

Kramen!

Ragnvi

2010-08-30 @ 07:18:21
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Suss

Ragnvi, Läckerheter var ordet! Jag åt en dubbel kantarellmacka till lunch idag, inte alls fel. Taklöken har tyvärr tackat för sig för säsongen. Hoppas jag kan övervintra den. Kram!

2010-08-30 @ 18:33:17
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Mia

Mums, mums.

2010-09-04 @ 17:40:35
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Suss

Mia, JAAAA, det smakade ljuvligt! Första gången, oavsett vilken av årets läckerheter det är, är bäst!

2010-09-04 @ 23:21:10
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0