23 december

Tiden.......... vad ska jag säga om tiden?

För tillfället kännetecknas mitt liv av att tiden inte finns där längre. Fast, nu blev det lite fel, visst finns den där, men den räcker inte riktigt till.

Idag skulle jag till det stora köpcentret för att köpa det allra sista. Det var inte mycket mer jag behövde inför julhelgerna och besök av barnen, släktingar, kompisar och vilka det nu vara må. Kära dottern ville gärna följa med, hon skulle köpa en särskild sorts kattsand och kanske lite mat hon också.

12.30 for vi dit. Det hade nästan alla andra också gjort och en bil stod i diket med ett förtvivlat par bredvid bilen, köer överallt och jag var själaglad att jag har scanner när jag handlar just där. Det var ju inte så mycket vi skulle ha heller, bara lite kompletteringar - julmust, rödbetor, lite frukt, grädde och ett par ostar.

3 = TRE timmar senare var vi på väg därifrån, det var fler än vi som handlat färdigt och länge stod vi i kö för att ta oss ut på gamla vägen hem. På motorvägen var det nämligen stopp ringde mågen och talade om för oss.

Här är vad vi kom ut med!



                                BARA LITE!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

hehe, det låter inte som någon liten snabbrunda precis. Jag har råkat ut för liknande shoppingturer och jag lovade mig själv att aldrig mer göra det. Idag var jag i butiken strax innan nio, var hemma innan kl 10.00. Det fanns t.o.m en öppen kassa som var helt för mig, alltså killen satt och väntade på att en kund skulle lägga upp sina varor! Jag var förvånad över hur enkel min lilla affärsrunda blev.



God Jul på dig!

2010-12-23 @ 22:12:23
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: anne

Och jag sa;



-Har vi inte glömt en massa nu!?!



Det var så litet i vagnen.

2010-12-23 @ 23:02:47
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Åkte på den sista handlingen innan jul idag till åhl LJungs hade, ett köpcentrum precis vid motorvägen men hyffsat nära oss. Visst var det en hel del folk en inga köer. SKulle handla vanlig must till sonen och kanelstänger och sen hoppades jag hitta koffeinfria kaffebönor. Kaffebutiken var nedlagd och inne på mataffären blev det som sagt en hel jättesstor kasse.Vet inte varför, kanske för att jag ändå var där...

2010-12-23 @ 23:37:18
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Visst är det konstigt! Jag har släpat hem lassvis med mat nu i tre dagar! Undrar vem som ska äta upp allt detta!???

God Jul till Er!

2010-12-23 @ 23:46:05
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

jo, det är inte lätt att vara ute och handla dessa dagar

Önskar dig en riktigt GOD JUL

kram

2010-12-24 @ 14:30:59
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Suss

Alla, det blev som det blev och nu på annandagen, är hälften redan slut!

2010-12-26 @ 17:13:41
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0