Hej då dieten

Jag som hade tänkt hålla någon slags liten diet nu när jag ska träda ut i livet igen och sluta mitt försoffade sjukskrivningsliv här hemma.

På måndag börjar jag jobba igen. Jag har fortfarande ont i armen, men jag tror det ska gå bra. Det blir som en liten inskolningsvecka, för veckan efter har vi sportlov. Nu längtar jag faktiskt tillbaka till arbetet och kamraterna.

Då blir det mat på regelbundna tider, mycket grönsaker och inte minsta chans att glänta på kylskåpsdörren när det suger till i söttarmen. Inget fika på stan mitt i veckan, utan helt enkelt ordning och reda på vad jag stoppar i mig.

Av ren nyfikenhet köpte jag Blueberry curd när vi var på Bladet&Bönan



            För att uttrycka sig milt, den är ONÖDIGT god!


Känner jag mig själv rätt måste jag sleva i mig hela burken innan jag kan få lugn och ro och tänka att grönsaker är det jag helst av allt vill ha, när jag är lite sugen och längtar efter något gott!

Det är som det är, testa gärna Blueberry curd. Det är som sagt väldigt gott, går att äta med sked som en liten dessert eller vad man känner för när det krisar till.

Kommentarer
Postat av: attis

Hej vännen. Nu har jag vart iväg och fått antibiotiak. Har fåttt en rejäl bihåleinflammation. Har ofta besvär med det. Det kan vara ganska skoj att komma tillbaks till arbetet. Måste nog prova en sån burk. Låter mumma. Ha det gott.

Kramen

2010-02-11 @ 16:54:38
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Margaretha

NEEEEEJ !!!! Nu fick du mig att bli nyfiken på något nytt som jag kanske inte behöver.....men måste testa.... Jag är galen i att pröva nya saker ;o)

Kram på dig

Margaretha

2010-02-11 @ 18:56:26
URL: http://catfriend.blogg.se/
Postat av: Suss

Attis och Margaretha, Jag testar gärna nya saker. Ibland blir man besviken, men den här burken gjorde mig bara glad! Kram.

2010-02-12 @ 12:43:17
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Åsa

.... och vi saknar dig... vår yngsta lilla elev har frågat massor om när du kommer tillbaka, hon saknar dig! Hon blev jätteglad när hon fick höra att du kommer på måndag!

Trevlig helg!

2010-02-12 @ 19:23:44
Postat av: Suss

Åsa, Jag längtar väldigt mycket efter er alla, både stora och små - speciellt till den yngsta!!!

Du kanske behöver lite T&P snart igen så du hinner med curden innan det är försent? KRAM!

2010-02-12 @ 22:27:44
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja tack!!! Den ser grymt god ut....

2010-02-13 @ 12:37:56
Postat av: Suss

Åsa, Vi bestämmer när, på måndag! Kram.

2010-02-13 @ 16:08:00
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0