Kalas

I flygande fläng (därav bildens usla kvalitet) passerade vi ett nytt landmärke för Hallsberg igår eftermiddag.Den skulle inte hamna i kulturnämndens skrifter, men har nu stått där några år. Det är förstås en däckfirma därinne på området - Michelin kanske? Jag vet inte!

Vi var på väg på 40-årskalas. Det är äldsta brorsdottern som håller på att snart vara lika gammal som jag. Jag är lite osäker när mitt åldrande stannade av, men någonstans vid drygt 40 vill jag minnas att det var. Se hela bilden
Här står den lilla ungen och är ett klart bevis på att åren gått sen hon gick på dagis Sidensvansen. Då brukade jag hämta henne ibland, för att få ha henne alldeles för mig själv en eftermiddag och kväll och med övernattning i fasters säng.Det var en så trevlig tillställning att jag glömde bort att ta kort. Det blev inte alls många bilder. Synd att inte fötterna kom med, jag är djupt imponerad av att hon vid 40-årsålder kan gå i klackskor. Det har jag kvar att lära mig.

Här en del av allt som bjöds, tyvärr ingen bild av all maten.Blå prinsesstårta med gul ros. MUMSIGT!Andra brorsdottern är lite yngre, men tids nog ska vi väl fira henne också.

                            De är söta de små liven!MEN: "Är inte jag den sötaste", tycks Smilla fråga, en av husets 4 kattor.Gissa vad brorsdottern fick av sina arbetskamrater (tror jag det var).

       Här är svaret!
Se hela bilden

Kommentarer
Postat av: anne

Fick hon en get!?! Ah...En get i Afrika kanske?Hon var fin, födelsedagsflickan! Jag tycker om kalas, ska på ett nästa lördag, årets skörd av 50-åringar börjar knoppas av...:)

2010-03-20 @ 17:41:02
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Va roligt att se Dina brorsbarn! De var väldigt små när jag såg dem senast. Det är Billströmska äkta lockar antar jag. Menar Du att hon bor i Lövstahuset? Det huset där Stefan bodde, min lille barndomslekkamrat? Genom skogen hemifrån mig, över huggormsrishögen, genom gullviveskogen? Ja, Du kan inte minnas Stefan förstås. Han hade flyttat långt innan Du flyttade ut i buschen.Och hon var på Sidensvansen? Där jobbade jag någon sommar och gjorde praktik ett par omgångar. Det låg på den tiden vid Norrköpingsutfarten, trafikljusen, inte så långt från Långåkersgatan där jag bodde.roligt att bli påmind om både det ena och det andra.

2010-03-20 @ 17:56:24
Postat av: Mia

Jaha, du har slutat att åldras! Då behöver du inga antirynkkrämer och sån´t trams - min fråga, du fyller väl på med livserfarenhet i alla fall!? Du är kanske landets mest erfarna och kloka 40-åring? s

2010-03-20 @ 20:13:54
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: attis

Hej vännen. Visst är det hemskt vad tiden går. Det är ju på barnen man ser att man blitt gammal. Härliga bilder . Här är fortfarande sol. Snöade en liten stund igår men sen har det vart bra så det går nog ingen nöd på sonen. Ha det bäst.

Kramen

2010-03-21 @ 12:22:27
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Suss

Anne, Hon fick en get att ha hemma på gården. Den kommer så fort det inte är så mycket snö. OCH, hon är jättefin, både utanpå och inuti!

2010-03-21 @ 14:27:30
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Jadu, det är mycket gammalt som poppar upp både här och där och jag förstår att du lever med i mina minnen. Vi delade ju ganska många på den tiden - eller alla kanske.

Lockarna är äkta och det är en kompis till S som bor i Lövstahuset.

Vi MÅSTE träffas snart och prata om allt!

2010-03-21 @ 14:28:45
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Mia, Jag har inte slutat fylla år, bara slutat med det inre åldrandet. Jag har ett roligt och bra liv och lär mig nya saker hela tiden. Det är väl bra?

2010-03-21 @ 14:29:50
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Attis, Ja, det är bara på barnen man ser att tiden går. Min "bebis" fyller 26 i år..... Det är inte klokt! Idag snöar det här hos oss, inte så lite heller, jag stannar inne. Kram

2010-03-21 @ 14:30:44
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: ansepanse

jag slutade för längesedan - 26 år är jag :)

2010-03-21 @ 17:52:56
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Suss

Ansepanse, Det är insidan som räknas tycker jag!

2010-03-21 @ 18:32:57
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0