Gamla klassiker lever än!

När man letar svamp hamnar man lätt på avvägar, den ena mindre än den andra. Som vanligt vet jag inte var vi var, vägen var smal och farten låg, vilket gjorde att jag hann få fram kameran och föreviga denna klassiker när jag såg den skymta fram bakom huset.Man kan ju inte gärna stanna, hoppa ut och fotografera, där går i alla fall min gräns, men jag bad kärestan ta ner farten så jag skulle får chansen att ta en bild till. Det gjorde han!

Det ser ut som den är i fullt användbart skick. Det kanske står en gammal amerikanare inne i någon lada, lackad i exakt samma färger?

Jag får kolla med en mig närstående, manlig person, om han ser den när han åker iväg och tittar på gamla veteranfordon nästa gång.


Kommentarer
Postat av: Ragnvi på jobbet...

Tjena! Tänk vad man kan hitta bara man har ögonen med sig! Som dina gula kantareller t.ex!!Fick avbryta här en stund...är ju på jobbet...så nu har jag glömt igen vad jag skulle skriva...men minns iallafall dina bröllopsfigurer!

Kramen!

Ragnvi

2010-09-28 @ 09:25:02
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: ansepanse

ja, antagligen finns det en tillhörande bil i samma färger - cool

kramar

2010-09-28 @ 16:57:40
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Så häftigt!

Kram

2010-09-28 @ 22:36:52
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: Inga M

Du har säkert rätt i Ditt antagande om tillhörande bil i samma färger. Det här är ju kult numera. Och dyrbara grejer. Verkar lite vågat att ha den stå så där.

2010-09-29 @ 22:54:51
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0