Oljud eller musik?

Jag var på kontroll hos tandläkaren i fredags. När jag hade satt mig tillrätta i stolen säger tandhygienisten rakt ut: "Vad håller de på med? Har de börjat renovera i huset, det dunkar så."

Jag som nyss passerat Olof Palmes torg och sett att de monterat upp en scen, svarade att jag nog trodde det kom därifrån. Så hemskt trodde hon dock inte att det kunde låta ända in till dem, men det trodde jag.

40 minuter senare gick jag glad i hågen därifrån med en skinande ren mun utan hål. Det blev billigt den här gången, "BARA" 795 kronor! Inte klokt om jag får säga vad jag tycker.

I alla fall kom jag tillbaka till Olof Palmes torg för att ta mig till parkeringen och nu var det fullt med en massa utklädda männsikor med banderoller och flaggor.



Sedan blåste jag nästan omkull av det som de unga kallar musik. Det var väldigt många decibel för mycket för att jag skulle kunna stå där, men fotografera måste jag förstås och även kolla in vad det var för något på gång, så det var bara att kliva fram. Nog överlevde jag det, de gamla takterna sitter i.

Det var de färska studenterna som hälsades välkomna av.......?



De verkade ha roligt, dansade och tjoade och i de små tälten fanns information och gratistjafs från olika ställen.




Sedan kan man ju hoppas att alla snart har någonstans att bo också!

Kommentarer
Postat av: anne

Kanske var det sån musik mina grabbar spelar? :)

2010-09-15 @ 20:52:47
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Anne, Det var inget fel på musiken, det var ljudnivån som var "aningen" hög.

2010-09-15 @ 20:53:54
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Herta

Det verkar jobbigt att börja läsa. SOnen har ägnat sig åt nollning av de nya studenterna i tre veckor nu. Tror det hela var över i onsdags denna vecka + en avslutningsfest om 14 dagar. Det verkar jobbigt det hela.

2010-09-16 @ 22:00:21
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Inga M

Jag såg en bild på studenter som campade i en park eftersom de inte hade någon bostad. Men det kanske var ett PR-trick. Det finns ju så många så här i valtider. Nästan allt som händer är kampanj på ett eller annat sätt.

2010-09-17 @ 00:25:16
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

mm trist att det är sådan brist på studentlägenheter varje år. Trots det så verkar det till sist ordna sig för dem alla...

2010-09-20 @ 20:54:04
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0