Garderob

Ibland känns det som mitt hem bara är en garderob, ganska stor och rätt så dyr.

I och med det, kan jag slå fast att jag sover i "garderoben", för oftast sover jag här, ibland hos kärestan. Hans hus är nog ännu mer en garderob och en sovplats, för vi är hos mig i princip varenda helg, detta mest beroende på att vi har alla nära och kära här och åt motsatt håll som han bor.

Nu har jag nyss kommit hem, ska ta en ostmacka och lite te och sedan iväg till jazzklubben.

Ikväll är det Pierre Dørge & New Jungle Orchestra. Söker jag i mitt minne har jag aldrig hört dem förr. Däremot har jag varit inne på deras hemsida och kollat.



I rabatten framför mitt hus blommar en blåsippa, krokus och sådana där små påskliljor som man köper i kruka och sedan hamnar i alla fall mina lökar i rabatten när de blommat över. Det hade jag kunnat skriva om idag och visat bilder, men......

.......det blir klent med blogginläggen om jag ska hålla på så här och flänga, men jag är nog en riktig flängare, så det är som det är. Tur att jag har min "gardeorob" att återvända till när jag blir trött.

Tjingeling, nu ska jag flänga i mig ostmackan!

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Snart kommer en bild på och ett inlägg om min mammas blåsippor som överlevt i min rabatt intill väggen, mot alla odds. Jag har då minsann inte modrens gröna fingrar och visst blev jag gråtnostalgisk när jag upptäckte att de verkligen blommade.

2011-04-05 @ 23:42:37
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0