Minus 20 inatt......

...... och med det ringande i öronen byltade vi på oss och gick ut och gick nästan 1 timme - FÖRE FRUKOST!

Nu är jag aningen orolig för mig själv, men jag tycker det är skönt när jag väl kommit in igen. Det här är femte dagen i sträck som jag är ute och går mitt i vintern, denna förhatliga årstid.

Jag tycker fortfarande inte om den, men som Inga så klokt skriver, bara man klär sig rätt så är det mycket vunnet. Jag klär mig väldigt mycket och har fått lära mig av min arbetskamrat P att ha s.k. funktionskläder närmast kroppen. Häpp, nu blir jag vitsig: Det funkar!

Efter en skön dusch där jag ägnade mig lite extra lyx, med kroppspeeling och skön kräm efteråt stod frukosten på bordet. Sådana stunder känner jag mig oerhört bortskämd och älskad. Min käresta är den allra bästa, så är det bara!

Dock höjde han lite på ögonbrynen när han såg pålägget på min nybakade (igår kväll) grahamsfralla.



MEN, det är ju så tunna skivor och prosciutto är så himla gott. Förresten tog han intryck, för sedan tog han lika mycket på sin!

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Jag har testat s.k. funktionskläder, men de innhåller ofta ylle och syntet och det fixar inte mitt pjoskiga skinn; kliar och blir utslag. Bomull blir ju blött av svett och därmed lite kylande, det är en nackdel förstås. Men hellre det än kliet. Och linnena har jag många, de åker i tvätt efter varje promenad.



Trevlig frukost. Och Du vilken tur vi haft med gubb-val! Tänker på det ibland när jag läser Din blogg. Vi är rätt entusiastiska över dem, men så lyckades vi ju träffa på en del stolpskott innan, även om det är så länge sedan att det borde vara preskriberat nu. ;-)

2011-02-20 @ 12:18:18
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Ja, det har varit rejält kallt på många platser i natt och även idag.

även om solen nu värmer mera på dagen

Jag tycker också det är jobbigt med alla kläder man måste bylta på sig på vintern.

Och längar efter vår och sommar nu.

Ha en fin fortsatt söndag

kram

2011-02-20 @ 13:48:12
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Inger

ja jag kommer precis ur duschen nu. har oxå gått en prommis på 1 timma...Önskar jag kunde komma iväg före frulle.. men är lite morgontrög..

Frallan såg himla god ut,,,mums..

Ja nu kan vintern ta slut...jag är oxå trött på den..men vi får trösta oss med att det iaf är ljusare..Alltid något..ha en fin dag...kramen..

2011-02-20 @ 16:15:26
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Herta

Hela morgonen ser och låter väldigt hälsosam.

2011-02-20 @ 16:25:16
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Det är tur mitt skinn är av hårdare virke än ditt, för jag kan ha ylle direkt på kroppen och det har jag förstått är ganska ovanligt.

Gubbarna, som du säger, är helt fantastiska, jag är överlycklig med min och det har jag förstått att du är över din också! Utan tidigare stolpskott hade vi kanske haft det annorlunda? Tur vi hade dem m a o.

2011-02-20 @ 17:56:10
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Inger Maryissa, Jag håller med dig i allt, jobbigt att klä på sig så otroligt mycket och nog längtar jag efter våren när det räcker med ett par jeans och en jacka när det är promenaddags. Kram!

2011-02-20 @ 17:57:46
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Inger, Vi är nog också lite tröga innan frukosten, men så tänker vi att vi bränner bort några gamla kalorier innan vi tillför nya och då känns det genast nyttigare och lättare. Duschen efteråt är ljuvlig! Kram!

2011-02-20 @ 17:58:57
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Herta, Det kändes väldigt hälsosamt och nyttigt, men sen spårade det ur lite, jag bakade en drömtårta som vi smakade rejält av till kaffet. Tur vi gick så långt kan man säga!

2011-02-20 @ 17:59:48
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Christina

Hej!



Det här kallar jag och Christer vinter.Har nyss kommit in från en runda med Tempuz.I morse var det 20grader ,ikväll 10,skönt tycker jag.Tempuz har inga problem med kylan,tack och lov.

Ut och hoppa i snön vet ja!Ha, ha.

Kramar.

Christina.

Christer hälsar.

2011-02-20 @ 19:18:49
URL: http://tempus.doggyblogg.se
Postat av: ansepanse

hahaha - klart att man ska ta tillräckligt annars smakar det ju inte tillräckligt mycket

kramar

2011-02-20 @ 19:40:48
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Lambergsfrua

Oj, nu har du blivit nästan ohälsosamt hälsosam, Suss ;) Men visst är det så, att man känner sig sååå nöjd med sig själv efter en sån promenad och kan njuta av frukosten till 110% Fast kylan är inte rolig. Vi hade -22 här i natt. Våren känns inte direkt nära;)

Ha det gott!

Varm kram!

2011-02-20 @ 22:50:52
URL: http://lambergsfrua.bloggplatsen.se
Postat av: AnnaKK

Aldrig smakar väl frukosten bättre än när man har GJORT något innan den. :-) Fast en hel timmes promenad vet jag inte om jag skulle klara... Brukar känna mej lite lätt svimfärdig bara jag har "råkat" sätta mej vid datorn en stund (och glömt bort tiden...) istället för att slå mej ner vid frukostbordet direkt på morgonkvisten. <:-)



Lager på lager är det bästa mot kylan - men visst är det lite jobbigt att klä av och på allt när man ska ut respekitve in. Men bara man slipper frysa så! Och nu är det ju tack och lov bara några dagar kvar av vintern - den första mars kommer det att vara VÅR i min tideräkning vare sej snön och kylan vill det eller ej!! :-)



Trevlig kväll!

2011-02-21 @ 17:51:58
URL: http://annakk.blogg.se/
Postat av: anne

Vaddå!?! Det är väl bara att ösa på med proteiner!!! De gör di i Amerka!



Och jo, min nya mössa (direktimporterad från Island, sen har jag hittat den till försäljning här i Nyköping också...Precis som Djupúr...) har gjort en så otrolig skillnad när det gäller mitt promenerande den här vintern. Visst har jag haft mössor förut, men den här (North 66, i något slags ull (?) med fuskpäls) är varm utan att vara svettig och alldeles, alldeles underbar!

2011-02-23 @ 19:38:36
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0