Lisebergsfrestelser

Vi var på skolresa till Liseberg i torsdags och jag försov mig inte. Efter den chocken jag fick när jag inte visste var jag var, vilken dag det var, om det var morgon eller kväll osv osv, såg jag till att jag kom med. Två fungerande väckarklockor stod på sängbordet och tickade.

Eftersom jag sovit 3 timmar på eftermiddagen var jag förstås pigg som en nötskrika (huruvida de nu är pigga?) och somnade inte förrän vid 1 på natten. Sedan upp 4.15, för att hinna äta frukost, packa, hämta medresenär och passa bussen som gick 6.00.

Allt gick bra!

Vi hade en fantastisk dag i Göteborg, jag älskar den staden!

Paddan, Universeum och Liseberg.



Där på Liseberg utbröt den stora chokladhjulsfebern och nog blev jag smittad. Jag vinner ALDRIG, men jag tycker det är roligt att spela och ta lotter. När andra spelade på olika choklad- och godishjul, ställde jag också upp mig och satsade lite här och där.

Toblerone hade jag gärna velat vinna, för det är riktigt gott. Å andra sidan är jag inte underviktig, så det gjorde inte så mycket att jag inte vann, för det gjorde jag inte.



På slutet var jag trött och gick med arbetskamrat T, som spelade hej vilt, fast hon redan kånkade på nästan 2 kilo kexchoklad.



När hon satsade, så gjorde jag det också. 3 kronor på nummer 4 och 3 på nummer 17.

Utrop: Stjärnvinst på nummer 4......... Det var jag!
Sen gick det i ett och jag vann 3 gånger till, en nalle och 2 andravinster på godis.

Hemma igen radade jag upp alltihopa i hallen för att ta en bild !



Idag var jag tvungen att titta hur det såg ut inuti en "Storgeisha".



Innan jag hunnit fatta, hade kärestan smittats av samma tvång och vips hade han slitit upp locket på en liten Geisha. Då var vi förstås tvungna att smaka också. MMMMmmmmm, det smakade väldigt bra!

Med tanke på Islandsgodisfrossan för inte alls längesen, undrar jag vad det var som fick mig att spela på en massa choklad- och godishjul?

Jag hade tänkt ta ett uppehåll, istället tog jag mig ett återfall i sockerträsket!

Kommentarer
Postat av: Herta

Förmodligen visade Du eleverna glädjen av att vinna, säkerligen inte av att spela. Klart man blir glad. Jag har aldrig vunnit någon stor chokladkaka eller dyligt. Jag vann en rejäl nalle puh för ett antal år sedan, den enda nallen jag vunnit av normal storlek.

Nalle Puh har en hedersplats i en soffa här hemma.

Inte vet jag varför Du stoppar i Dej så mycket. Kan det bero på att Du lockas av en massa choklad som hänger här och där på Liseberg, att det var tillfälle till provsmakning hos islandsgodismänniskorna eller att omgivningen lurade in Dej i träskmarkerna.

2011-05-28 @ 20:05:15
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Ingrid

Nu är det många år sedan vi var i Göteborg, men då gjorde vi ungefär samma saker som ni. Turen med Paddan var jätterolig och intressant. På Liseberg var vi också, men vi är dåliga på alla åkattraktioner, men det finns ju så mycket annat.



Den där chokladen är GOD!

Ha en fin helg!

2011-05-28 @ 21:06:05
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Suss

Herta, Nallen kommer väl till pass nu när jag fått ett litet barnbarn. Tids nog behöver hon nog lite gosedjur. Jag tror jag har en liten sockermissbruksgen i mitt inre som triggar mig. Ibland står jag emot i månader, ibland åker jag dit så det tjongar. Är bara kartongen eller påsen oöppnad klarar jag mig bra.

2011-05-28 @ 23:37:55
URL: http://leonting.blogg.se/
Postat av: Suss

Ingrid, Göteborg är en fin stad som har mycket att bjuda på, men när man åker på skolresa med ungdomar blir det så gott som alltid samma saker man gör. Geisha är verkligen smarrig, håller med dig. Kram!

2011-05-28 @ 23:38:59
URL: http://leonting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0