Varför jag var "på drift"

Förra helgen var jag inte närvarande, varken vid min dator eller i mitt hem. Jag var på drift - ute på vift. Det blev en snabb sväng till Umeå, bara över helgen, så det var ganska tröttande, men underbart!!!!!

Jag och kärestan skulle till sonen och hämta en gammal motorcykel som jag haft för längesen och som stod kvar hos honom.
Det kanske går att få igång den igen och då kanske jag ger mig ut och kör på egen hand. För mig spelar det ingen roll om hojen är gammal och ful, bara den går att åka på. För gammal och ful, det är den.

Den allra största anledningen till att vi åkte var verkligen inte hojen.

Det var mitt lilla underbara, ljuvliga, högt älskade barnbarn som jag längtat mig halvt fördärvad efter. Nu är hon 4 månader och jag har fått tillåtelse av sonen att visa upp underverket.

Det är väl inte konstigt att jag är alldeles kollrig?




Kärestan har ju också ett litet flickbarnbarn och som sonen uttryckte det när lilla M var född: "De blir ju som något slags kusiner nästan." Det ligger något i det, även om vi inte är släkt det allra minsta.

Kommentarer
Postat av: Selma

Så blir det ju på nåt vis och söt som en smällkaramell, det var hon.

2011-10-14 @ 13:02:26
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Suss

Selma, Bonuskusiner på något vis, eller hur? Att hon är söt, det kan jag bara hålla med om. Världens sötaste till och med...... som alla andra far- och mormödrar säger!

2011-10-14 @ 13:48:38
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Umeå!? Strax utanför mina hemtrakter!!!

Det var det sötaste jag sett på länge! Du är förlåten att du varit på vift eller drift... ;)

Kram

2011-10-14 @ 21:00:24
URL: http://Www.susannep.blogspot.com
Postat av: Herta

Men så underbart. Så klart man kan ta sig en tur till Umeå då. Och visst är blodet viktigt men ibland handlar det inte alltid om det.

2011-10-14 @ 21:04:02
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Inga Magnusson

Men Suss, så fullkomligt bedårande! Vilken liten sötnos! Jag förstår om det blir pendel till Umeå hädanefter. Jag skickade precis ett födelsedagspaket till en av mina små snossingar där uppe på Viggens Väg. Det är skitt också att Umeå ska vara så avlägset. Kan vi inte flytta ner det lite närmare tro?

2011-10-15 @ 05:16:50
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Mmmm....hon är banne mig sötare än socker!!! Hälsa o tacka sonen för att du får visa sockergrynet för oss!



Nu ska jag leta i din blogg...tror det var du som hade ett recept på Silviakaka....

Kramen!

Ragnvi

2011-10-15 @ 08:49:03
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Jag minns tydligen fel...hittar inte receptet...suck!

Kramen igen!

Ragnvi

2011-10-15 @ 08:56:48
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Musikanta

Håller verkligen med dig - hittills den allra sötaste fyramånadersbaby jag sett! Mitt egen minsta barnbarnsflicka är ju bara tre månader, så vi får väl se hur hon står sig i konkurrensen när hon blir så gammal :-)!



Jag lägger ju ofta ut bilder på barnbarnen på min blogg - Mirren gör det ju på sin egen. Hon tror inte att det är någon större skillnad på att de figurerar där än att hon åker med dem på tunnelbanan i Stockholm eller går med dem på muséer eller i affärer på stan. De är ju aldrig ensamma!

2011-10-15 @ 11:18:07
URL: http://Musikanta.blogspot.com
Postat av: Suss

Susanne P, Jag vill minnas att du bor någonstans däruppe, men jag vet inte riktigt var. Ja, visst är hon söt, det går inte att förneka, inte för mig i alla fall! Kram

2011-10-15 @ 13:03:24
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Herta, Det är inte svårt att lista ut att det kommer att bli fler resor norrut - och oftare än tidigare.

2011-10-15 @ 13:04:18
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Kan vi inte försöka att samköra dit upp någon gång? Jag kör gärna hur långt som helst och nu har vi ju samma ärende!

2011-10-15 @ 13:05:03
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Ragnvi, Hon är definitivt sötare än socker, det kan jag säga, opartiskt som jag är..... Någon Silviakaka har jag aldrig varken bakat eller haft recept på. Jag tror min brorsdotter brukar baka en sån, men det går nog att googla fram ett recept. Det handlar ju om drottningen! Kram

2011-10-15 @ 13:07:08
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Suss

Musikanta, Det där med att inte lägga ut bilder kanske ger sig när de får nummer 2. Nu är de jättenoga med allting, som man är när man får sitt första barn.

Din lilla barnbarnstös är säkert snäppet sötare när hon blir lika gammal, i alla fall för dig. Jag tror det är svårt att vara opartisk!

2011-10-15 @ 13:09:01
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0