Lång bloggpaus slut...........!

Så var det med den Maltaresan, det är säkert fint och bra därnere, men vi är inte där.

Detta är så nära vi kom. Maltaboken på ett bord på Arlanda!Vi bokade i november förra året via Apollo, (i samarbete med SAS.)

Från och med nu har jag avregistrerat mig som kund hos dem!

Inatt har vi sovit på Rest & Fly, för att vara på plats i tid, detta är ingen nyhet för oss, de rutinerna kan vi.

När vi kom upp till terminal 5 hade vi 65 minuter på oss att checka in och gå till planet. Där på displayen står då angivet att vårt plan ska gå en halvtimme tidigare än vi hade på vår biljett från Apollo.

KAOS och STRESS!

Självincheckningen fungerade inte (som så ofta annars). Vi får hjälp av en trevlig manlig personal, han kan inte heller, utan rekommenderar oss att gå till servicedisken. Vi gick inte, vi sprang!

De tittar på våra papper och rekommendationerna fortsätter, nu att vi ska gå direkt till den manuella incheckningen. Där är vi 5.40, det finns registrerat. Hon som satt där börjar ringa, medan vi hivar upp ena väskan på bandet. Sedan står vi där och hon knappar och knappar på sin telefon. Till slut tittar hon på oss och säger:

"Tyvärr har jag dåliga nyheter, ni kommer inte med, det enda ni kan göra är att ta kontakt med Apollo." Hon kunde inte låta oss ta väskorna som handbagage, för folk satt redan. Vi hade platser ombord och giltiga flygbiljetter.

Suck!  Detta är sant!

Apollo öppnade inte förrän 8.00, då var planet redan halvvägs till Malta. Jag fick prata med en fantastisk kvinna på Göteborgskontoret - Åsa, hon skulle göra allt för att hjälpa oss.

Så småningom hamnade vi på huvudkontoret och där var det hårdare tag. Vi hade ju inte kollat av den andra flygbiljetten ordentligt, den som hörde ihop med reguljärflyget som Apollo anlitat för denna flight.  Förvisso hade vi det, men missat att 3:an i 6.30, ändrats till en 0 (nolla).

Inte ett mail har vi fått, som upplyser oss om att det blivit en tidsändring, varken från SAS eller Apollo. Biljetterna fick jag ringa och efterlysa för de kom aldrig, vi fick dem 2 dagar innan vi skulle åka till Arlanda. Jag har pratat med Apollo flera gånger i biljettärendet och ingen gång har det nämnts någon ny avgångstid.

Droppen var, när flickan i incheckningen säger: "Den här avgångstiden ändrades i oktober, så det borde ni ha vetat om".

Vi bokade i november!

Hur som helst, jag är en stridis och nu får vi tillbaka alla pengarna för resan. Snart ska jag ta nästa strid, för vi vill ha ersättning för bensin, parkering och övernattning också.

Så var det med det och imorgon åker vi till Göteborg!

Det är också trevligt!!!! Dit tar vi bilen dessutom, så fram kommer vi.Gothia Towers Hotel känns bra!

Pengarna sparar vi till en annan resa, till någon annan varm plats när det är sämre väder än så här, här hemma!
Kort bloggpaus alltså och sedan går livet vidare som vanligt igen.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Men kära nån, vilket elände!Hur kan de göra på det sättet, men bra att du fått tillbaka alla pengarna. Kämpa du så att du får för övriga utlägg också!Och du, ha det så trevligt i Göteborg!

Kram, Ingrid

2012-04-26 @ 17:05:45
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Lambergsfrua

Men fy farao vad TRIST! Det låter ju helt osannolikt nonchalant från start. Om ni inte får rättelse tycker jag nog att ni ska kontakta någon konsumentrådgivning. Så här får det bara inte gå till. Jag lider med er och förstår er besvikelse.

Varma tröstekramar,

Lambergsfrua

2012-04-26 @ 20:51:43
URL: http://lambergsfrua.bloggplatsen.se
Postat av: Susanne P

Men såååå tråkigt!

Kram

2012-04-26 @ 22:06:59
URL: http://Www.susannep.blogspot.com
Postat av: Inger

Meeen vilket drama..

herrejii,,,ni som tagit semester och var intställda på att resa. Ert kaos inombords törs jag inte ens gissa mig till..DETTA ÄR JU ALLTID SKRÄCKSCENARIET när man ska ut och resa,.att inte hinna fram i tid.

Men hoppas ni får en fin tid i Göteborg, det är en fin stad och önskar er ett bra väder och trevligt boende med trevliga människor..

hoppas allt känns bra nu. Kram och ha en fin Valborg.

2012-04-27 @ 11:34:18
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Zarah

Ja att du får pengarna tillbaka är inte mer än rätt, men det är ju också drömmar som går i kras. Får hoppas vi hår toppenväder här hemma nu så ni kan njuta fullt ut av våren i alla fall.

2012-04-27 @ 21:27:30
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Britten

Malta låter spännande

2012-04-28 @ 10:54:14
URL: http://glitteroga blogg.se
Postat av: anne

Men fy faaaaan så uruselt!!!!På dem bara, begär ersättning för sveda och värk också!!!!"Hota" med en anti-Apollo-grupp i alla sociala medier!!! ;)

2012-04-28 @ 13:03:49
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

du får göra som jag brukar göra när jag blir lurad, skriva ett blogginlägg med företagets namn som rubrik och så luras efter, eller oseriöst eller nåt. då kan din varning hittas av andra som inte vill bli lurade.synd om er tycker jag, det är ju en klen tröst med pengarna tillbaka, det blev ju ingen resa.gothia towers är lite ruggigt med hissen som hänger utanpå fasaden och som alltid går upp till högsta varje gång

2012-04-28 @ 18:33:07
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Gun

Nej FY vad tråkigt, vilket antiklimax att tro att man ska på resa och så blir det så.. Bra att du strider för din rätt och får pengarna tillbaka (borde vara självklart), det var urdåligt hanterat av Apollo!

2012-04-29 @ 09:32:47
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Eleonoraa

Jisses vilket elände! Man ska tydligen vara både pilot och kunna läsa i framtiden för att få flyga med Apollo. Dom har väl gjort sitt nu antar jag.Göteborg är en trevlig stad så något gott får ni nog ut av allt, men men har man tänkt sig sol och bad och värme - då är det ju inte Götet man tänker på precis.Stor vårkram från

Eleonora

2012-04-30 @ 15:53:22
URL: http://konvaljen.blogspot.com
Postat av: Herta

Men så bedrövligt! Jag som trodde att Apollo var ett resebolag med god klass. Nej blogga Du om Apollo och att där skall inga resor besällas.Skriv och berätta på fejjan också och ändra från mina vänner till offentlig.

2012-05-02 @ 20:49:16
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0