Bakingredienser

Det är väl okej att man tar hand om mat o dyl, även om datum har gått ut?

Jag upptäckte nyss att den Dubbeldajm jag hade tänkt baka på, hade blivit för gammal.

Inte ska man väl riskera att förstöra en annars god kaka, med en Dajm som "gått ut"?

Jag tyckte det kändes helt fel att chansa att det skulle gå bra, dessutom alldeles onödigt.

Jag tog hand om det på mitt sätt!!!!!



Det var inget fel på den, jag hade kunnat baka, men nu är det för sent!

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Läser igen lite på din blogg, roligt att det funkar igen med datorn och bloggandet. Och grattis till det blivande mormorsskapet! Himla kul med barnbarn är det, men det vet du ju redan. Den här gången blir det på närmare håll för din del antar jag. Själva frossar vi i farföräldraskap nu när sonen med familj är hemma hos oss ett par veckor. På torsdag ska jag skjutsa dem till Hallsberg för vidare transport hem till Stockholm.

2012-08-28 @ 07:32:14
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Du är för god! Du gjorde absolut ett bra val när du räddade den från ugnsvärmen...



Men, en fråga... hur gör du för att behålla en dajm så länge så den blir för gammal!?? Det har jag aldrig lyckats med!

2012-08-28 @ 13:53:14
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Herta

Bra att du testar. Jag tycker att man nu för tiden slänger allt som har gamla datum. Min mor lärde mej ( kanske gällde det inte choklad i första hand utan mera kött och annat), att man skulle lukta och titta på maten för att se om det var för gammalt. Inte kolla på datumen i första hand. Du gör helt rätt enligt gammal beprövad expertis som smakar på Dajmen. Bra också som kunskapsinhämtning att du provar dig fram och förmedlar din kunskap vidare.

2012-08-28 @ 21:31:31
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: anne

Eländans männska! Nu blev jag ju sugen på dajm! Gammal eller ny är totalt ointressant!

2012-08-29 @ 19:16:43
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0