Jag blev upprörd!

Vi var på lördagspromenad. Jag bor 4 - 5 km från stans centrum och där ligger även Baronbackens bostadsområde, som vi passerar på vår morgonrunda.

Vad skådar mitt norra öga, eller vilket väderstreck det nu var?

Mitt ute i ingenting, där ingen har anledning att parkera olagligt, dvs ställa bilen även om man inte bor eller har ärende just där. Ja, just där, har de satt upp parkeringsautomater.




Jag bor i ett område i närheten, där är visserligen inga hyreshus, utan bostadsrätter. Å andra sidan är gatan fri för dem som har bilar, men inte hyr en plats och det lär väl inte dröja förrän det står stolpar med parkeringsautomater längs gatan, eller en likadan röd pelare från Q-park där.

VARFÖR?

Inte för att det var jättedyrt att stå där, det var inte centrumpriser, men jag undrar varför? Det är dessutom Q-park, som tar betalt dygnet runt, så den stackare som har bil och ska övernatta hos någon bekant, eller bor där, måste betala dygnet runt.




Jag blir faktiskt lätt upprörd, för Baronbacken har inga affärer eller andra attraktioner i centrum som lockar folk att komma dit. Det är de boende som ska skinnas på pengar, betala dygnet runt för att kunna ha sin bil parkerad där de bor.  SUCK!



Kommentarer
Postat av: Herta

Din fundering är klart befogad. Verkar populärt att hitta platser för mera sådana här parkeringsmojjar.

2012-03-17 @ 21:42:59
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Zarah

Har inte du egen p-plats?

2012-03-17 @ 23:16:54
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Ingrid

Man kan ju bli upprörd för mindre!



Här på Gotland går diskussionens vågor höga om parkeringsavgifterna i Visby. Ska vi bara ha dem sommartid, eller ska det vara så vintertid också?



Kram

2012-03-18 @ 16:48:18
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0