Orsak till frånvaro och tankspriddhet

Jag håller på och säljer min bostadsrätt. Det är ett radhus där jag kamperat de senaste 11 åren, först med en hoper barn och katt, numera med utflugna ungar och en särbo.

Särbon - kärestan och jag har hittat vårt blivande, gemensamma drömboende och steg 1 är att jag säljer.

Inte hade jag en aning om att det var så jobbigt att få ut sin bostad på rätt sätt. Här har pratats om "Homestyling light". Om detta jag hållit på med senaste veckan är "light," så undrar jag hur normalt är?

Nästa vecka blir det ännu värre, för fotografen som var här och fotograferade för annonsen sa: "Du behöver inte städa och plocka undan som för en visning, vi ska BARA fotografera.

Inget personligt får vara framme, inte ens nagelborsten fick ligga på handfatet, trots att färgen på den matchade handdukarna perfekt, tandborstarna ska vi inte ens drömma om att visa. Sladdar var helt tabu, men lite damm gick an, det syntes inte på bilderna som tur var.
Anslagstavlan och almanackan åkte också ner. Den första var för personlig, den andra visade vilken månad det är och tänk om inte huset blir sålt och ska ut igen längre fram, då undrar folk vad det är för fel, eftersom det inte blev sålt i mars. Man lär så länge man lever, sånt här hade jag inte en aning om.

Nu flänger jag runt överallt, stuvar ner i lådor och stora IKEA-kassar. Kånkar ner till källaren, ut i garaget, lånar plats hos grannen - mitt fina rullbord t ex, det skulle inte stå här och störa, det står nu hos närmaste grannen inför visningen.

TRÖTT är ordet för veckan som var och den som kommer, sedan är det som tur är påsklov och visningen får mäklaren ta hand om. Tack för det.

Jag hoppas jag ska hinna blogga lite också, för jag har trots allt detta ett liv vid sidan om släpandet med ägodelar.

Så nu har jag förklarat mig! Huset ligger ute till salu.

Fortsättning följer ! ! !


Kommentarer
Postat av: Britten

spännande med försäljningen och nyttliv därtill....Tack för din kommentar hos mig ..Jag har läst den flera gånger och finner tröst i det du säger...

2012-03-26 @ 10:25:27
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Herta

Å hej Suss! Välkommen tillbaka:) Va kul! Grattis till ett steg närmare lösningen. Visst är det trist med kassar hit och dit och att pimpa lägennheten mennu gäller det pengarna:):).

2012-03-26 @ 18:50:29
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Inga Magnusson

Jag förstår att det blir mycket nu en period och mindre bloggande. Det är jobbigt men roligt att byta bostad, åtminstone om det som för Dig är till något efterlängtat. Lycka till med försäljningen! Tur att inte jag ska stajla mitt råttbo med så mycket prylar!

2012-04-02 @ 04:53:59
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Ville bara titta in o önska Glad Påsk!

2012-04-07 @ 10:50:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Zarah

hehe, jo, jag känner igen det. Jag tycker det är litet överdrivet, men det är så mäklarna vill ha det. Vid fotograferingen flyttade jag vissa saker från rum till ett annat, sådant jag tyckte var onödigt att gömma undan. Men se det tyckte inte fotografen! Det kändes skönt att lägenheten såldes efter de två första planerade visningarna...

2012-04-08 @ 08:37:34
URL: http://verandan.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0