London dag 2, fast egentligen dag 1

Dag 2 får det fortsätta att vara!
 
Fortsättning 7 november
 
Vi gick in på Boots på starka ben och med kraft i stegen, men det suger, som ungdomarna säger. Söstra mi la sig nästan raklång efter ett tag därinne och en mörk ung man kom ilande med en stol och ett glas vatten så hon inte skulle svimma. Det är klart att de inte vill mista en av sina bästa kunder......!
Jag var nere på källarplanet och rekognoserade, för man vet aldrig var de ställer det bästa, så jag hade ingen aning om att hon nästan dånat. Det var väl vinterjackornas fel, eller?
 
Vi shoppade en del, träffade en av flickorna vi handlat av förra året, som då var ganska snorkig, men nu fått lite känsla för hur man behandlar kunder och var hur glad och trevlig som helst. Det jobbade en svensk kille där förra året och när vi frågade henne om han arbetade kvar, mindes hon oss och började skratta. (Vi handlade rätt mycket då också).
 
Till slut var vi nöjda för stunden och insåg att vi behövde "vattnas upp" båda två. Vi betalade och packade ner i våra käcka rullväskor från Bonniers Bokklubb, som vi inhandlade förra året för just detta ändamål och som nu alltså är inne på sitt andra år.
 
 
Vi hittade ett mysigt ställe som hette Caffeé Concerto och där smarrade vi till det rejält med varsin jordgubbshistoria, som A kallade dem.
 
Här är servetten
 
 
Mycket drickbart fanns det, men nu var det kaffe som gällde.
 
 
Vi försökte tolka den späckade kak- och tårtlistan, men "vår" flicka, tyckte att vi skulle gå fram och titta ut vad vi ville ha när hon såg hur ambivalenta vi var.
 
OJOJOJOJ, jag ville ha allt, som om detta skulle underlätta att välja, kolla in!
 
 
Tårtorna ingick nog inte i det valbara sortimentet, men om vi köpt en hel så hade det nog gått bra.
 
 
Till slut bestämde vi oss i alla fall, A valde någon slags tartelett och jag moussevarianten, båda med jordgubbar
 
 
Så här vacker var min på "gaveln", jordgubbsspån.
 
 
Till detta underbara drack vi cappucino. Detta räckte för att vi skulle orka "på`t" igen. In och låna faciliteterna först och där hette handdukstorken så här. Lite kul tyckte vi, som är lättroade.
 
 
Ut i vimlet där på Picadilly.
 
Allt var sig likt, där var Eros och Union Jack.
 
 
Hästfontänen -
 
 
och en dam med annorlunda klädsel. Var det bara vi som tyckte det kändes vårvarmt? Det var + 12. Vi svettades i våra vinterjackor.
 
 
Oxford Circus nästa, där ligger de glättade magasinens Mekka, W.H Smith.
 
Bootsbesöket fyllde nästan hela min käcka rullväska. Nu har jag  t ex 12 påsar Jakemanns Honey&Lemon Menthol halstabletter och julklappen (ja, en av dem) färdig till en viss person. Nya tandborstar till eltandborsten och lite småsaker att ta med när man går bort på besök, medikamenter av olika slag och inte minst ett nytt lager av No 7. Det ska vi dock köpa mer av en annan dag, men en eller 2 motorcykelmagasin till kärestan skulle jag lätt kunna klämma ner bland det redan inköpta.
 
Något senare!
 
Annan dag?
 
Fortsättning följer imorgon......
 
 

Kommentarer
Postat av: Dottern

"Till en viss person" jag kan ju vara hoppas ;)

Svar: Nu vet du! Nöjd?
Leontina

2012-11-13 @ 11:03:45
Postat av: anne

Köper du julklappar och värdinnegåvor på Boots? Intressant men rätt smart faktiskt.

2012-11-25 @ 09:09:46
URL: http://annnne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0