Änglavakt av min beskyddare

Igår kväll trädde min beskyddare i tjänst.
 
För längesedan talade jag en gång med en kvinna som är klärvoajant. Hon sa väldigt mycket som stämde in till 100% med mig och mitt liv just då, alldeles för mycket för att jag bara ska kunna avfärda det, men det är en annan historia.
 
Hon sa också att jag hade en beskyddare, en vänlig, vithårig man med blå mantel. Jag har tänkt på det ibland, men aldrig haft anledning att tro på det. Efter gårdagen vet jag inte längre.
 
Jag hade varit på jazzklubben och körde hem vid 21.30. Här ute på landet är det kolsvart, men kärestan har monterat på finfinemang extraljus, så jag känner mig rätt så trygg. När jag hade cirka 500 meter kvar hem saktade jag ner av någon oförklarlig anledning, la in treans växel och körde väldigt långsamt. Jag har ingen aning om vad som styrde mig och jag är inte troende så att jag kan säga att det var Gud.
 
Hur som helst, mitt framför bilen, 1 meter från motorhuven dundrar det upp ett stort vildsvin från höger, rusar förbi i full fart och så nära att jag såg hela hans raggiga päls, betarna och HUUUU så ful han var. Det gick så otroligt fort att jag inte ens hann bli rädd. Däremot förstår jag lite bättre nu, hur en bil kan bli helt demolerad vid en krock med dylika.
 
Det var en rejäl best och jag är så innerligt tacksam för min impuls att plötsligt sakta ner. Vanligtvis gasar jag på lite extra när jag är nästan hemma, för då vill jag in så fort som möjligt. Idag har jag tänkt mer på det och nu vet jag också hur nära oss de finns.
 
Tack min blåmantlade beskyddare om det var du som styrde mig igår! Eller vad ska jag säga?

Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

Oj, så glad jag blir att läsa att det gick bra och du inte råkade ut för en allvarlig olycka med vildsvinet
så bra att du fick en föraning och saktade ner farten.....
föraningar har jag också varit med om....oftast är det bara som en känsla och man vet inte varför...
och ja, man vet aldrig...kanske man har en beskyddare med sig...
kram och ha en fin helg

2012-10-19 @ 18:07:14
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, säg det... Ibland sker underliga saker, kanske av tillfällighet... kanske något annat.

2012-10-19 @ 22:31:22
URL: http://miatankar.wprdpress.com
Postat av: Mia

Måste bara tillägga... vilken tur att det gick bra - att du slapp krocka med fulingen! Du får vara rädd om dig på mörka vägar... de är förrädiska...

2012-10-19 @ 22:32:38
URL: http://miatankar.wprdpress.com
Postat av: Inga M

Det vore övermaga att tro att vi kan fatta allt och att allt är rationellt och begripligt. Klart att det finns makter runt oss som vi inte ser och vet om, bara kan ana i såna här situationer. Jag är tacksam att den blåmantlade räddade dig, om det nu var han. Vildsvin i trafik är dödliga, liksom älgar. Du får se upp nu när du bor mitt ute i "vildmarken".

2012-10-20 @ 06:28:00
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0