Bloggfrämmande

Jag hade IngaM här på besök för ett tag sedan. Visserligen är vi goda vänner sedan barnsben, men numera är vi också bloggvänner.
 
Det var hon som inledde mig, så att säga, i frestelse. Mycket motvilligt gick jag med på att testa att blogga under den 4 månaders period min son med sambo skulle vistas i Australien. Det är runt 4 år sedan, eller är det mer?
 
Fortsättningen blev, att jag jag numera är en inbiten bloggare som lider oerhört när det inte finns tid till ett inlägg, eller än värre, när internet inte vill det jag vill.
 
Nå, nu var det mitt besök jag skulle rapportera lite om. Egentligen vill jag bara visa vad vi åt till kaffet. Hon är lite "otålig" mot gluten och laktos, då kan det bli så här.
 
 
INTE mig emot. Det satt fint!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Visst får man lite abstinens när inte internet fungerar som det ska.

De där chokladkakorna såg inte alls fel ut!!

Kram, Ingrid

2012-10-28 @ 20:24:43
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Mia

Vad kul med en liten bloggträff...

Jag är bortskämd med att inte ha någon glutenallergiker i vänkretsen jag brukar bjuda på mat. Vet om jag skulle fixa det... nåja, lagad mat är väl i regel glutenfri... men i alla fall..

2012-10-28 @ 20:47:17
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Herta

Men det ser ju riktigt riktigt trevligt ut. Ser att ni är kloka nog att satsa på den lite bättre chokladen.

Svar: Herta, Ju dyrare desto bättre! Stämmer nästan alltid. Vi tyckte bäst om den med citron och ingefära båda två.
Leontina

2012-10-28 @ 21:26:07
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Smarrigt slisk! Särskilt den med citron o ingefära. Tack för trevlig pratstund i ditt nya fina hus! Enda felet var att den blev alldeles för kort. Vi får göra om den, här eller där. Ni är välkomna till Värmland när andan faller på.

Svar: Alldeles för kort! Det gav bara mersmak kan jag tala om och jag längtar till en sån gång vi hade den gången du bodde över flera dagar. Jättemysigt var det!
Leontina

2012-10-30 @ 06:07:49
URL: http://Inga.blogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Om man nu ska vara petig, otålig mot inte bara laktos utan helmjölk. Sen såg jag att min mailadress här var inaktuell så jag har uppdaterat den här. Men jag antar att du har den redan. Vi har i alla fall mailat med en viss framgång

2012-10-30 @ 06:17:06
URL: http://Inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0