Oliv & Te

Jag har många favoritbutiker som fyller olika syften i mitt liv. Oftast handlar det om njutning och vanligen sådant man stoppar i munnen!
 
Oliv & Te besöker jag ofta, där inhandlar jag kaffebönor, nu sedan Hemjord ligger ända borta i Kristinehamn och är för långt för spontanbesök och kaffeinköp.
 
I fredags var det dags, jag ville ha något godis, gärna en chokladbit och en burk Kusmite.
 
 
Det blev förstås lite mer än så och allt jag köpte (utom kaffepåsen) slogs in i grönt silkespapper, var sak för sig. Sådant uppskattar jag, det känns extra lyxigt och med lite omtanke att det man köpt inte ska stötas mot varandra under transporten hem.
 
 
Jag packade upp det på köksbänken när jag kom hem och inte var det lite godis jag köpt,3 chokladkakor blev det och jag hade sånär köpt en till, men besinnade mig. De kostar 45 kronor styck och det är de väl värda, men det blir ganska dyrt, rätt så fort om man köper många.
 
 
I den vackra lilla flaskan är det chokladbalsamvinäger. Jag gillar inte vinäger, men fick avsmaka på en sked och det var otroligt gott. Man kan ha den på glass, eller bara ta sig en liten dutt om man blir sugen på något gott.
 
 
Det gjorde jag alldeles nyss, för av chokladen finns inte ett spår här i huset. Det har ju gått 3 dagar sedan jag köpte dem, vad tror du om mig? Med god choklad har jag bara ett problem - den tar slut för fort!
Pistaschios är allra bäst! Den med morötter och ingefära hade jag kunnat vara utan, men den gick åt ändå.
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Chokladvinäger låter mer än lovligt äckligt men du har säkert rätt

Svar: Du ska snart få provsmaka, jag som inte ens gillar vinäger föll ju!
Leontina

2012-10-17 @ 05:51:17
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Herta

Men nu verkar du ju äntligen ha kommit in i gamla gängor igen, choklad och sött hit och dit, nu känner jag igen mig i bloggen:)

Svar: Helt rätt, det är så jag vill ha det!
Leontina

2012-10-21 @ 10:04:11
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Herta

Men nu verkar du ju äntligen ha kommit in i gamla gängor igen, choklad och sött hit och dit, nu känner jag igen mig i bloggen:)

2012-10-21 @ 10:04:27
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0