Tokig eller harmonisk?

Jag vet inte riktigt vad jag känner.

Jag är verkligen hur nöjd och harmonisk som helst med vårt nya boende. Jag TRIVS här på landet, det är lugn och ro, frisk och skön luft att andas. Inget att klaga på alls egentligen, möjligen att det är längre till arbetet.
 
Sedan blir jag GALEN på samma gång.
 
Inget internet på 3 dagar, datorn stendöd så fort jag försöker komma in på något annat än  (typ) Kungen. 
Mobilen fungerar inte med mitt  Teliaabonnemang, helt omöjligt att både ringa och svara. Ibland funkar det hjälpligt på baksidan bredvid flaggstången, ibland på uterummet och någon enstaka gång tätt intill fönsterbrädan i köket. Så kan jag inte ha det längre!
 
Jag har bestämt mig för att "göra slut" med Telia tills de byggt ut nätet här. Jag har talat med ett par mycket trevliga personer där på Kundservice och t o m de, tyckte att jag skulle byta när de såg var jag bodde.
 
Det lutar åt Telenor, men jag ska även kolla ett par andra operatörer. Kära dotter, som bor en bit härifrån har bytt till just Telenor och surfar galant, medan jag sitter bredvid och inte kommer någonstans.
 
Hoppas nu att Net1 eller om det är Netett, sköter sig bättre, så att jag i alla fall slipper leta någon annan för internetuppkopplingen.
 
Hoppas också att jag är på bloggbanan igen, det har varit lite si och så med tillgängligheten på sistone. Internet alltså.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det har sina för- och nackdelar med att bo på landet, det är helt klart.

För en herrans massa år fick yngste sonen en mobil i julklapp med ett Telenorabonnemang och gissa om han blev besviken när det visade sig att det fanns någon täckning alls. Vi hade Telia och det funkade hur bra som helst.

Hoppas det fixar sig för er!
Kram, Ingrid

2012-09-29 @ 22:29:52
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inger Maryissa

toppen att du trivs så bra med ert nya boende
skulle gärna själv också vilja bo på landet om jag hade möjlighet till det
Men vad trist att Internet och mobilen inte inte funkar.
och hoppas du snart hittar en operatör där det funkar bättre
kramar

2012-09-30 @ 15:15:44
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Herta

Det är väl inte att göra ett avslut med Telia, nu när Telia inte är i form i ert område. Kanske kan ni, om ni vill hitta tillbaka till varadra senare. Kan väl samtidigt informera om att Telenor använder sig delvis av samma master, har det sagts mej.

2012-09-30 @ 15:51:29
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Hörni!

Vad roligt att flytta ut på landet! Men trist med internetstrul. Hoppas det löser sig.

Sv: Tack! Vi är så kära i Elsa.:) Och grattis till dig också, jag tycker mycket om katter och har själv haft en när barnen var små.

2012-09-30 @ 21:39:40
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: maggie

Du ska ha netett, dom har täckning enl det gamla nätet....kolla dom! Det byter vi till på jobbet eftersom så många bor på landet och reser mycket.

Svar: Jag har Netett!!!!!! Vill du kolla en fin schäfertik ska du gå in på Inga.blogg.se Hunden heter Billy!
Leontina

2012-10-02 @ 11:56:58
Postat av: Inga M

Här hos oss på den värmländska landsbygen är det bara Telia som fungerar. Allt annat är stendött. Varje bolag har täckningskartor som man kan gå in på o kolla innan man tecknar ett dyrt (o långvarigt) abonnemang. Nu börjar det grävas fiber här så om nåt år ska det mesta gå med ljusets hastighet.

2012-10-04 @ 08:54:22
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0