Vart tog veckan vägen?

 
Ursäkta frånvaron!!!!!!
 
Jag vet inte riktigt vad som hände, men nu är det lördagförmiddag. Jag dras med den vanliga huvudvärken som alltid uppenbarar sig denna dag. Någon har förklarat att när jobbhetsen och stressen släpper, tar hjärnan också paus och huvudvärk kommer som ett brev på posten.
 
Jag var uppe klockan 5 och tog en Treo, en "farlig" tablett enligt fackkunnigt folk, men det enda som hjälper på mig. Det är inte varje lördag jag tar till den hjälpen, men idag var det för mycket för att tro att det skullle släppa av sig själv.
 
Jag vet anledningen. Veckan har varit tuff! Jag har haft 3 kvällar med olika möten, varav ett var kören, vilket är upplyftande, men det är ändå en kväll borta. Torsdag for jag 7 på morgonen och kom hem 21.20 och igår hade vi studiedag som slutade 16.30.
 
Idag ska vi utforska närmaste tätort, om man bortser från Stora Mellösa. Vi ska "göra" Odensbacken!!!
 
Kameran ska med och det kan bli ett inlägg till om det finns något att rapportera från denna plats på jorden, som verkar ganska bortglömd. Dock har de ju Pizzakiosken, ej att förglömma.
 
Återkommer!!!!!
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är så roligt att läsa bloggar. I Stora Mellösa hade min svåger en tvätt en gång och på Odensbacken har min syster bott och jag tror att något av hennes barn bor där fortfarande.

Hoppas att din huvudvärk har gett med sig nu!

Kram, Ingrid

Svar: Världen är liten och jag tycker den krymper ju äldre man blir. Man knyts samman med folk av olika anledningar och den ena känner den andra osv. Det är roligt! Du kanske har vägarna hitåt någon gång, då MÅSTE du komma hit till mig också. KRAM!
Leontina

2012-09-22 @ 11:41:57
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: anne

Låter sk-t att dras med huvudvärk så regelbundet. Du gnisslar inte tänder eller är en hopbitare? Jag bara tänker av egen (gammal) erfarenhet.

Odensbacka? Stora Mellösa? Jag har nog aldrig ens varit i närheten. Rapportera!

Svar: Det är verkligen jättetrist att ha ont i huvudet. Idag - ingenting, mår prima, men det har varit så här i perioder nästan hela livet. När det är mycket på jobbet (och fritiden) och sömnen blir eftersatt. Så sover jag länge när jag blir ledig = huvudvärk. Gnisslar inte, men biter gör jag nog ibland. :-)Stora Mellösa är ett litet samhälle drygt 2 mil öster om Örebro. Odensbacken kommer ytterligare en bit längre österut. Inte så mycket verksamheter, ganska trist, så inte så konstigt du inte känner till det.
Leontina

2012-09-22 @ 20:13:28
URL: http://annnne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0