Monica Z

Sitter här nöjd och belåten efter att nyss ha avnjutit en smoothie gjord på jordgubbar, björnbär och nektarin. Medan jag njöt av den bokade jag samtidigt biljetter till premiären på filmen om Monica Zetterlund.
 
Vi går nästan aldrig på bio, vi brukar vara sååååå trötta när helgen väl kommer, men nu hade kärestan 2 presentkort på biobiljetter och ibland har man tur som en tokig, eller vi som två tokiga. Sista datum för utnyttjandet av dessa var just den 13 september.
 
Så kan det gå till när man blir premiärlejon utan att ha haft minsta avsikt att vara det!
 
Fast jag skulle tro att det är som vilken bioföreställning som helst, det är ju på Filmstaden i Örebro, inte i Hagfors. För jag antar att det inte mer ståhej där med tanke på att det är hennes födelseort.
 
Så, då blev det ett inlägg idag också, om än utan bilder, men alla vet väl hur en biocheck ser ut, för att inte tala om Monica Z?

Kommentarer
Postat av: Inga M

Vi ska nog försöka se den filmen, hon har fått så mycket beröm för sin rolltolknign

2013-08-30 @ 21:44:40
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mia

Jag gillar också Monica Z, eller säger man gillade när hon nu inte finns med oss längre. Egentligen är hon odödlig - jag har flera CD med henne som jag lyssnar på då och då.

Det ska bli kul att höra vad du tyckte om filmen!

2013-08-31 @ 10:06:30
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Jag tycker att det är roligt att gå på bio någon gång då och då. Nu i höst kommer vår biograf att digitaliseras så då kommer det att bli fin kvalité på filmerna. Sedan börjar Klinte filmstudio sin hösttermin och där ser vi 8 filmer och betalar bara 225:- för det.

Undrar om de kanske valt filmen om Monika Z?

Ha en skön helg!
Kram, Ingrid

2013-08-31 @ 11:57:30
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0